Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

ZAR-ZARBETET.HU- Amit a zárbetétről tudni lehet...

A bejárati ajtó zárbetétje annyiban más, mint bármely más ajtóé, amelyet zárni szeretnénk, hogy a lehető legmagasabb biztonsági fokozatot ennél szeretnénk elérni. Értelemszerűen ennek az az oka, hogy megfelelő védelemmel láthassuk el otthonunkat.

Talán azzal érdemes kezdeni, hogy egyáltalán mit is szeretnénk megtalálni, amikor beírjuk a keresőbe azt, hogy biztonsági zár? Ugyanis sokszor az átlagember nehezen igazodik el a különböző zártípusok között, de az is gyakori, hogy a zár egyes részeinek elnevezése nem egyértelmű. 

Természetesen egyik esetben sem kell kétségbeesni! Cikkünkkel segítünk az alapfogalmak tisztázásában annak érdekében, hogy mindenki rátaláljon pontosan arra a termékre, amelyre szüksége van. Ezenfelül azt is megtudhatjuk, hogy miért is fontos, hogy a zárszerkezet biztonságos legyen.

A tolóajtóhoz való zár kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, sokszor már az is kérdéses, hogy egyáltalán melyik zárkategóriákon belül érdemes keresgélni. Emellett természetesen az sem mindegy, hogy milyen ajtóról beszélünk!

Alapvetően, amikor nyílászárókról beszélünk, általában három különböző témakör szokott felmerülni. Ezek közül az egyik magának az ajtónak a megjelenéséhez, a másik a zárszerkezethez, a harmadik pedig a kilincshez kapcsolódik.

Az, hogy mennyire fontos egy valóban megbízható ajtózár, mindig akkor derül ki, amikor megóv minket a bajtól, illetve amikor azzal szembesülünk, hogy érdemes lett volna biztonsági ajtózárat választanunk egy egyszerűbb megoldás helyett.

Amikor zárakra gondolunk, elsőre talán mindenkinek a bejárati ajtók és a lakás védelme jut eszébe, pedig számtalan más típusra is szükségünk lehet, ha meg szeretnénk óvni értékeinket. Ilyen például a garázskapu- és a pincezár is.

Bizony vannak olyan helyzetek, amikor felmerülhet a kérdés, hogy lehetséges-e a zárbetétek átkódolása? Milyen helyzetekben lehet erre szükség? Egyáltalán van erre lehetőség? Mikor érdemes ezt a megoldást választani? Ezeket a kérdéseket, valamint az ezekre adható válaszokat járjuk körül ebben a bejegyezésben, ezért érdemes velünk tartani!

Ha éppen szembetaláltad magadat azzal a kérdéssel, hogy “Milyen zárat vegyek?”, akkor igazán érdemes elolvasnod blogbejegyzésünket. Elkalauzolunk a zárak világába, hogy neked a cikk olvasása után már valóban könnyű dolgod legyen!

Vannak, akik úgy gondolják, zárnyitás kulcs nélkül maximum csak a zár eltörésével lehetséges, míg mások kifejezetten járatosnak bizonyulnak a manipulációval kinyitható zárak világában, a videómegosztó portáloknak köszönhetően.

 

Akár az egyikbe, akár a másikba tartozunk inkább, az biztos, hogy felmerül bennünk előbb vagy utóbb az a kérdés, hogy hogyan védekezhetünk ellene? Valóban bármelyik zár nyitható? Van-e így értelme drága zárbetéteket vásárolni? Járjuk körbe együtt ezeket a kérdéseket és adjuk meg rájuk a válaszokat is!