Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hogyan vásároljon áruházunkban zárbetétet

Áruházunkban nagyon széles zárbetét választék érhető el, aki nem ismeri pontosan mit is keres az esetenként nehezen igazodik el benne. Mivel ezt mi is tudjuk, az alábbiakban bemutatjuk hogyan a legérdemesebb zárbetétet keresnie.

  

Zárbetét vásárlásához elengedhetetlen ismerni azt, hogy milyen méretűre is van szükségünk. A példánkban csak anyit tudunk, hogy 40x45-ös méretű szükséges mert megmértük az eddig használt példányt. Ide kattintva leírjuk, hogyan kell megmérni.

 

A méret ismeretében használja az oldal tetején elérhető "zárbetét kereső" eszközt. Három jellemző adható meg, az első két oszlopban a méret, vagyis kiválasztjuk az egyikben a 40-es a másikban a 45-ös számokat. A harmadik oszlopban a változat adható meg, de lehetőség van összes lehetőséget is választani. Kattitntsunk a keresés gombra és már láthatjuk is az összes elérhető zárbetétet a kiválasztott méretben, vagy méretben és változatban. Ekkor már csak az eredményül kapott általában 6-8 lehetőség közül kell választania.

 

A zárbetétek "termék részletek" oldalán találhatóak meg a bal oldalon látható gombok. A piros-zöld nyílra kattitntva egymás mellé kerülnek a termékek, hogy könnyedén össze tudja hasonlítani azok jellemzőeit. A kérdőjelre kettintva kérdést tehet fel a termékkel kapcsolatban amelyet rövid időn belül e-mailben megválaszolunk  Önnek.