Kategóriák
Termékek szűrése
Változat
(9)
(136)
(156)
(150)
(136)
Rövidebb oldal
(14)
(183)
(124)
(118)
(93)
(39)
(8)
(6)
(2)
Hosszabb oldal
(20)
(34)
(51)
(66)
(82)
(76)
(79)
(60)
(48)
(30)
(21)
(8)
(8)
(4)
Típus
(173)
(185)
(128)
(101)
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Titan zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Titan zárbetét

A TITAN szlovéniai gyártó zárbetétei kínálják áruházunkban a lehető legnagyobb változatosságot. A több mint száz éves, Európa-szerte elismert gyártó termékei minden igényt kielégítenek. Felsorolásunk első eleme a Titan K1, mely fogazott kulcsos, öt csapos, masszív, az alapvető elvárásoknak kiválóan megfelelő, kedvező árfekvésű betét. A K5 hengerzárbetét az egyik legkedveltebb középkategóriás termékünk, köszönhetően annak, hogy több mint ötven méretváltozatban és minden lehetséges változatban elérhető. Tíz csapos, pontfúrt kulcsos, a legtöbb betörési mód ellen védett. Zárrendszer készítéséhez kifejezetten ajánlott zárbetét. "Nagytestvére a K5 ASC az előbb leírt tulajdonságok mellett rendelkezik egy úgynevezett Anti Snap védelemmel, melyről részletesebben itt olvashat. A gyártó, kínálatunkban elérhető legmagasabb kategóriás produktuma a K66 ASC. Tizenhárom csapos, törés és letapogatás védett zárbetét, kulcsai átlagon felül masszívak, új innovatív anyagból készültek.


Sorrend:


Az Európa-szerte ismert, szlovéniai székhelyű Titan cég több, mint száz éves hagyományokkal rendelkezik a zárak, zárbetétek gyártását illetően. Maga a gyár, amelynek története visszanyúlik egészen 1896-ig, a Szlovénia közepén fekvő Kamnik városában található. A cég történetében rendkívül fontos ez az évszám, ugyanis ekkor vásárolta meg a cseh származású mérnök, Špalek a helyi malmot, majd kezdett fémgyártásba, beleértve a zárak gyártását is. 1911-1912 között a cég olyan híres dolgozóval is büszkélkedhetett, mint Josip Broz Tito, aki a későbbi években forradalomban való részvételéről lett ismert, majd ő lett a Jugoszláv Népköztársaság első miniszterelnöke. A gyár a ma is sokak által ismert Titan nevet 1922-ben vette fel, ebben az időszakban már a zárbetétek gyártása mellett bevésőzárak gyártásával is foglalkozott. Az ezt követő időszakban rohamtempóban növekedett a vállalat, átvészelte a 2.világháború miatt kialakuló nehéz időszakot, folytatta a terjeszkedést addig, amíg Jugoszlávia állami vállalata lett. Innentől kezdve a gyarapodás mellett a termékkínálatuk bővítésére is nagy hangsúlyt fektettek.

2002-ben csatlakozott a DOM Biztonsági Csoporthoz, így napjainkban a DOM Titan nevet viseli. A 

biztonsági megoldások széles skálájának korszerű gyártója a cég, záraikkal, zárbetétjeikkel és egyéb kiváló minőségű termékeikkel igyekeznek gondoskodni a felhasználók biztonságáról. Fő termelési águk továbbra is a zárak, de emellett elektronikus biztonsági rendszerek, szerszámgyártás, vízellátási és fűtési rendszerek szerelési alkatrészeinek előállításával is foglalkoznak. Termékeiket legfőképpen európai országokba exportálják, pl.: Ausztriába, Belgiumba, Németországba, Magyarországra, Olaszországba, Lengyelországba stb.

 


Webáruház készítés