Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Kaba zárbetét

A Kaba Expert-ek azok a zárbetétek, amelyekben összefonódik a precizitás, az aprólékosság, a megbízhatóság és a kimagasló manipuláció elleni védelem. Emellett kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek. A kulcsok mérete és kialakítása rendkívül ergonomikus, nem lettek túl nagyok a csapok sugárirányú elhelyezkedésének köszönhetően. A zárbetéthez gyárilag 3 db kulcs tartozik. A kulcsok jogilag védett másolásvédelemmel rendelkeznek, újezüst alapanyagból készülnek, amely az élettartamuk szempontjából jelentős, valamint a fejükön lévő borítás színét tetszőlegesen választhatjuk ki. A zárbetét házát is erős védelemmel látták el, törés,- és fúrásvédelemmel. Áruházunkban a normál, gombos és a vészfunkciós Kaba Expert zárbetét változatok közül válogathat.Kaba Expert zárbetét – svájci precizitás egy zárbetétben – 

 

Ha Svájcot említjük, akkor a többség a svájci órára vagy a svájci bicskára asszociál, melyek ismérvei az aprólékosság és a precizitás. Ugyanakkor ez a két tulajdonság igaz a Kaba Expert zárbetétekre is. A zárbetétet megalkotó mérnökök 4 csapsorban, sugárirányban 22 aktív csappal szerelt zárbetétet tervezett, majd készített el. Ez egy laikus számára valószínűleg nem sokat mondd, azonban az valószínűleg mindenki számára egyértelmű, hogy az előbb leírtak valami új, innovatív zárbetétről szólnak, mely hozzásegíti a vásárlót a biztonságos otthonhoz.

A Kaba Expert zárbetét a svájci mérnökök munkáját dicséri. Egy olyan zárbetétről van szó, mely magas fokú másolásvédelmi funkciókkal, valamint manipulációs nyitás elleni védelemmel rendelkezik, így azok a betörők, akik ezzel a zártípussal találkoznak, hamar odébb állnak, hogy könnyebb prédát, pontosabban silány minőségű zárbetétet találjanak. A Kaba Expert zárbetét egyik specialitása, amiben kitűnik a többi zárbetétek közül, a kulcs. A Kaba Expert zárbetéthez járó kulcs több sajátossággal is rendelkezik, például újezüst alapanyagból készül, a kulcs fején lévő borítás színe pedig megválasztható. A kulcs valódi specialitása azonban nem ebben rejlik, sokkal inkább abban, hogy jogilag védett másolásvédelemmel bír. Ez azt jelenti, hogy a Kaba Expert zárbetéthez tartozó kulcsokat szinte lehetetlen másolni, mivel az úgy nevezett „kód” nem fúrás által, hanem speciális marással kerül a kulcsra és a bevezető élekre. A Kaba Expert zárbetéthez 5 darab kulcs jár alapmennyiségként, ami a szokásos kettőhöz képest figyelemre méltó mennyiség. Sokan nem tudják, de Magyarországon a leggyakoribb betörési mód a zár feltörése. A Kaba Expert zárbetétek fúrás és törés védelemmel vannak ellátva, hogy jogtalan behatolók ne juthassanak a lakásba.

A betörők azonban igen dörzsöltek, már persze nem a zöldfülű kezdők, hanem akik már hosszú ideje ezt a kétes szakmának nem nevezhető tevékenységet művelik. Számos technika van a tarsolyukban, ami által be tudnak jutni a lakásba. Hogy ezek a technikák miért érdekesek? Mindössze azért, mert a Kaba Expert ezekkel a technikákkal szemben is védelmet nyújt. Hogy pontosan melyik technikák is ezek? A magkihúzás során a betörő szerszámok segítségével roncsolja a zárbetétet. Abban az esetben, ha a betörő egy zárbetétet ilyen módon nyit ki, akkor a zárbetét a továbbiakban használhatatlan lesz. A finom nyitás nem roncsolja a zárbetétet, itt pálcaszerű zárnyitó eszközt alkalmaz a behatolni vágyó illető. Az ütéses nyitó technika során a zárbetét nem roncsolódik, gyakran nem is látszódik semmi a záron. Ez a három zárfelnyitó technika a betörők kedvenc módjai, hogy a lakásba behatoljanak. A Kaba Expert zárbetétek megalkotói igyekeztek úgy megalkotni a zárbetétet, hogy az ismert betörési technikák ne legyenek alkalmazhatók a zárbetéten. Aki magasfokú biztonságra vágyik, hogy családja és értékei ne legyenek veszélynek kitéve, annak érdemes a Kaba Expert zárbetétet választani, ami az egyik legjobb ár-érték arányú biztonságtechnikai védelmet nyújtó termék a piacon. Olyannyira, hogy a MABISZ vagyis a Magyar Biztosítók Szövetsége által minősített termék. A Kaba Expert zárbetét a zárbetétek innovációját hozta el. A terméket megálmodó mérnökök egy olyan zárbetétet fejlesztettek ki, mely biztonságot jelent mindazok számára, akik nem akarnak egy kirabolt otthonban ébredni vagy egy kifosztott otthonba haza érkezni. Ha az Ön számára is fontos a biztonság, bizalommal ajánljuk figyelmébe!