Termékek szűrése
Rövidebb oldal
(26)
(24)
(22)
(18)
(20)
(16)
(14)
(12)
Hosszabb oldal
(2)
(4)
(6)
(8)
(10)
(12)
(14)
(16)
(16)
(16)
(16)
(17)
(15)
Változat
(78)
(74)
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

Dom zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Dom zárbetét

A Dom Diamant zárbetétek kiváló minőségükről ismertek, maximálisan megfelelnek azoknak a tudásbeli és biztonsági kritériumoknak, amelyeket egy prémium kategóriás zárbetéttel szemben lehet támasztani. Ezek a zárbetétek Németországból származnak, a gyártó 10 év garanciáról biztosítja a felhasználókat. Magas szintű törésvédelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel, fúrás,- maghúzás,- manipuláció elleni,- bumping key védelemmel rendelkeznek ezek a zárbetétek. Gyárilag vészfunkciós kivitelben készülnek, tehát ha belülről benne marad a kulcs, kívülről akkor is kinyithatjuk. A zárbetéthez tartozó kulcs is kiváló minőségű, acélból készült, a kopásnak és az elhajlásnak fokozottan ellenáll. Természetesen utánrendelésre is van lehetőség, amely a gyárból lehetséges a dombornyomott tulajdonosi kártya alapján.

Bátran ajánljuk mindazok számára, akik magas elvárásokkal rendelkeznek a tudást és a biztonságot illetően!


Sorrend:

prev
next


prev
next

A DOM kiváló minőséget képviselő német zárcsalád, a legmagasabb színvonalú biztonsági és zárlati megoldások fűződnek nevéhez. A céget 1990-ben alapították. A zárbetétek és egyéb termékek gyártása során elsődleges szempont, hogy minél hoszabb legyen azok élettartama. Ennek érdekében nagy figyelmet fordítanak az alapanyagok kiválasztására, a gyártási folyamat lépéseire, az ellátási láncra, az elosztásra és a felhasználásra is. A zárbetétek gyártása során arra törekszenek, hogy minél magasabbfokú védelmet nyújtsanak a modern betörési technikákkal szemben, hiszen rendkívül fontos mindenki életében, hogy az otthonában maximális védelemben részesülhessen. Ezt figyelembe véve a zárak, zárbetétek magas szintű törésvédelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel, fúrás,- maghúzás,- manipuláció elleni,- bumping key védelemmel rendelkeznek.

Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik a cég, az élet számos területét figyelembe véve.

A DOM rendszernek négy fő eleme van:

  • DOM Tapkey
  • DOM ix TwinStar
  • DOM ENIQ
  • DOM Els

A DOM Tapkey lehetővé teszi, hogy ajtónkat akár a mobiltelefonunk odaérintésével nyissuk ki. Bármilyen hagyományos zárbetét helyére beépíthető, és nem kell többé azon aggódnunk, hogy nálunk van-e a kulcsunk.

DOM ix TwinStar elsősorban magas biztonsági elvárásokkal rendelkező épületekbe ajánlott, magasfokon védett a rendszer a kulcsmásolással szemben. Lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kulcsot használjuk a lakásunkhoz és az irodánkhoz is, de választhatunk egy általános mesterkulcs rendszert is, így szabályozva, hogy ki, melyik helyiségbe léphet be. Pl. a takarító személyzet kizárólag a közös helyiségekbe léphet be, de a magánhelyiségekbe nem.

A DOM ENIQ egy olyan digitális zárrendszer, amely nagy segítséget jelent számunkra egy adott épület belépési pontjainak szervezése és biztosítása során. Az internet alapú szoftverrel vezérelt technológia lehetővé teszi, hogy a rendszer szinte korlátlan számú zárat képes kezelni.

DOM Els elektronikus hengerzárbetét magában foglalja egy intelligens beléptető rendszer összes funkcióját. Telepítése egyszerű, megjelenés esztétikus.


Webáruház készítés