Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Dom zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Dom zárbetét

A Dom Diamant zárbetétek kiváló minőségükről ismertek, maximálisan megfelelnek azoknak a tudásbeli és biztonsági kritériumoknak, amelyeket egy prémium kategóriás zárbetéttel szemben lehet támasztani. Ezek a zárbetétek Németországból származnak, a gyártó 10 év garanciáról biztosítja a felhasználókat. Magas szintű törésvédelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel, fúrás,- maghúzás,- manipuláció elleni,- bumping key védelemmel rendelkeznek ezek a zárbetétek. Gyárilag vészfunkciós kivitelben készülnek, tehát ha belülről benne marad a kulcs, kívülről akkor is kinyithatjuk. A zárbetéthez tartozó kulcs is kiváló minőségű, acélból készült, a kopásnak és az elhajlásnak fokozottan ellenáll. Természetesen utánrendelésre is van lehetőség, amely a gyárból lehetséges a dombornyomott tulajdonosi kártya alapján.

Bátran ajánljuk mindazok számára, akik magas elvárásokkal rendelkeznek a tudást és a biztonságot illetően!Sajnos nincs ilyen termék!
A szűrési feltételekből vegyen ki legalább 1-et!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A DOM kiváló minőséget képviselő német zárcsalád, a legmagasabb színvonalú biztonsági és zárlati megoldások fűződnek nevéhez. A céget 1990-ben alapították. A zárbetétek és egyéb termékek gyártása során elsődleges szempont, hogy minél hoszabb legyen azok élettartama. Ennek érdekében nagy figyelmet fordítanak az alapanyagok kiválasztására, a gyártási folyamat lépéseire, az ellátási láncra, az elosztásra és a felhasználásra is. A zárbetétek gyártása során arra törekszenek, hogy minél magasabbfokú védelmet nyújtsanak a modern betörési technikákkal szemben, hiszen rendkívül fontos mindenki életében, hogy az otthonában maximális védelemben részesülhessen. Ezt figyelembe véve a zárak, zárbetétek magas szintű törésvédelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel, fúrás,- maghúzás,- manipuláció elleni,- bumping key védelemmel rendelkeznek.

Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik a cég, az élet számos területét figyelembe véve.

A DOM rendszernek négy fő eleme van:

  • DOM Tapkey
  • DOM ix TwinStar
  • DOM ENIQ
  • DOM Els

A DOM Tapkey lehetővé teszi, hogy ajtónkat akár a mobiltelefonunk odaérintésével nyissuk ki. Bármilyen hagyományos zárbetét helyére beépíthető, és nem kell többé azon aggódnunk, hogy nálunk van-e a kulcsunk.

DOM ix TwinStar elsősorban magas biztonsági elvárásokkal rendelkező épületekbe ajánlott, magasfokon védett a rendszer a kulcsmásolással szemben. Lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kulcsot használjuk a lakásunkhoz és az irodánkhoz is, de választhatunk egy általános mesterkulcs rendszert is, így szabályozva, hogy ki, melyik helyiségbe léphet be. Pl. a takarító személyzet kizárólag a közös helyiségekbe léphet be, de a magánhelyiségekbe nem.

A DOM ENIQ egy olyan digitális zárrendszer, amely nagy segítséget jelent számunkra egy adott épület belépési pontjainak szervezése és biztosítása során. Az internet alapú szoftverrel vezérelt technológia lehetővé teszi, hogy a rendszer szinte korlátlan számú zárat képes kezelni.

DOM Els elektronikus hengerzárbetét magában foglalja egy intelligens beléptető rendszer összes funkcióját. Telepítése egyszerű, megjelenés esztétikus.


Webáruház készítés