Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

Soudal termékek


Sorrend:


Soudal nélkül nincs építkezés!

Aki szeret barkácsolni, esetleg az építőiparban tevékenykedik, annak valószínűleg nem ismeretlen a Soudal neve. A Soudal termékei világszerte keresettek, hisz a legkorszerűbb technológiák és anyagok segítségével fejlesztik ki a piac legbiztonságosabb és legjobb termékeit. A belga cég egy kis családi vállalkozásból vált világméretű vállalattá és ma már világszerte forgalmazza termékeit, mint például ragasztók, poliuretán hab, tömítők és tető szigetelő anyagok.

A Soudal termékeit előszeretettel használják építkezések vagy felújítások során, hisz egy olyan márkáról van szó, ami már hosszú ideje minőségi termékekkel van jelen az építőipar piacán. A Soudal a világ legnagyobb poliuretánhab gyártója. Nem csak poliuretánhabot és annak különböző fajtáit gyártják, de a tárolás és a szórófej terén is különféle újításokat eszközölnek, így a Soudal termékekkel dolgozók dolgát jelentősen megkönnyíti. Ilyen újítás a Soudal által kizárólagosan szabadalmaztatott Genius Gun fej, mely számos előnyt jelent a vele való munka során, többek közt visszazárható, valamint egy kézzel is könnyedén kezelhető. Attól függően, hogy a vásárlónak milyen igényei vannak, számos különböző típus áll rendelkezésre. Vannak kifejezetten téli szerelőhabok, melyeket a hideg időben való alkalmazásra fejlesztettek ki. Így a használat nem az időjárástól függ, hanem attól, hogy Ön mikor szeretne szerelni. A poliuretánhab gyors kötési idővel rendelkezik, így időjárás függvényében gyorsan, akár 60 perc alatt megköt. A termék népszerű még kiváló tapadó ereje miatt is, anyagtól függetlenül. A termék skála tartalmazza még a négyévszakos purhabokat is, purhab tisztítót, így mindenki megtalálhatja azokat a termékeket, amik segítségével hatékonyabb munkavégzés lehetséges.

Az ablak beszerelés elengedhetetlen része a purhab, a ragasztó anyag. Az építőipar bővelkedik a különféle anyagokban, azonban minőség tekintetében komoly eltéréseket tapasztalhatunk. Egy ház építése, felújítása több évre szól. Ha valaki egyszer belevág egy ilyen nagy volumenű projektbe, akkor egy jó ideig nem szeretne vele újra foglalkozni, hosszútávú eredményt szeretne. Az ördög sok esetben a részletekben rejlik, vagyis nagyon nem mindegy, hogy a legolcsóbb terméket szerezzük-e be és azzal szereljük be az ablakot vagy utána nézünk a termék gyártójának, esetleg bizalmat szavazunk a no name terméknek lesz, ami lesz alapon. Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy a szerelési munkálatokhoz milyen alapanyagokat szerez be, azonban ehhez mérten kell számítani a végeredményre. A Soudal termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, így érdemes bizalmat szavazni nekik. Könnyű használat, kiváló minőség. A Soudal termékek részletes termék leírást tartalmaznak, így a vásárló pontosan tudja, hogy az általa megvásárolt termék milyen felületekre használhatók, mik a termék tulajdonságai. Így nem csak tapasztalt ezermesterek, de hobbi szerelők számára is könnyen használhatók. A Soudal purhabjai kifejezetten a nyílászáró és a fal közötti rés szigetelésére lettek kifejlesztve. Ez az anyag tökéletesen kitölti a kisebb réseket, megkötése után pedig nagyszerű hőszigetelő és hangszigetelő képességű. Az utóbb említett két tulajdonság sok háztulajdonos vágya, ugyanis senki nem szeretne fagyoskodni vagy a szomszédok és a kintről jövő zajok miatt szenvedni az újonnan felújított lakásban vagy házban. A Soudal termékeivel ez nem elérhetetlen álom többé. Ha ajtót vagy ablakot szeretne beépíttetni ne hagyja ki a Soudal termékeit!


Webáruház készítés