Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Lehmann bútorzár

4termék14

A sokak által ismert családi tulajdonban lévő Lehmann cég Európa egyik piacvezető vállalata a mechanikus és elektronikus zárrendszerek, bútorzárak területén. Termékeik gyártásában rengeteg dolgozó vesz részt, bútorzáraik világszerte megtalálhatóak és több külföldi országgal állnak partnerkapcsolatban.

A céget 1962-ben Martin Lehmann alapította Németországban, valamint ugyanebben az évben indult el az első bútorzárak gyártása is a lakosság számára. A vállalat azóta hosszú fejlődési folyamaton ment keresztül innovatív szemléletüknek, saját kutatásaiknak és termékfejlesztésüknek köszönhetően. Vállalatuk fejlődéstörténetében több olyan mérföldkő volt, amely mai ismertségükhöz vezetett, hiszen ha a bútorzárakkal és zárrendszerekkel kapcsolatban a Lehmann gyártmányokat említjük, mindenkinek a megbízhatóság, a stabilitás és minőség jut eszébe.

Jelentősebb mérföldkövek:

  • 1982-ben felépítették a Goldin öntödét, mint leányvállalatot
  • 1978-ban fejlesztették ki az első irodai bútorokhoz alkalmas bútorzárakat
  • 1990-ben megalapították a brandenburgi bútorzár gyárat
  • 1996-ban történt meg a Lehmann értékesítési vállalat megalapítása, valamint az elektronikus zárolási megoldások felfedezése
  • 2009- a Huwil Locks beszerzése és integrálása
  • 2011- a Lehmann International Ltd. megalapítása Hongkongban
  • 2015- RFID és Bluetooth hozzáadása az elektronikus zárolási eszközökhöz

Filozófiájukat tekintve a Lehmann cég a megalapításától kezdve nagy hangsúlyt fektetett az elkötelezettségre, megbízhatóságra, és a kiváló minőségre a bútorzárak gyártása területén. Mindez az alapelveik közé tartozik, és sosem zárkóztak el a változástól annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb elégedettséget elérve szolgálják ki ügyfeleiket. Ennek érdekében a cég kreatív fejlesztő csapata folyamatosan kutatta és kutatja, melyek azok az innovatív módszerek, technikák, amelyekkel megfelelhetnek vásárlóik különböző igényeinek. Elhivatottságuknak köszönhetően olyan bútorzárakat és zárolási eszközöket fejlesztettek ki, amelyek által ügyfeleik mindenhol biztonságban érezhetik magukat és értéktárgyaikat, otthon, a munkahelyükön, vagy akár útközben is. Nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfeleikkel és partnereikkel való kommunikációra annak érdekében, hogy problémáikkal és igényeik változásával kapcsolatban jól informáltak legyenek, így naprakész, testreszabott megoldásokat kínálva számukra.

Amennyiben Ön is szeretné saját magát, családját és értéktárgyait biztonságban tudni, tekintse meg termékeinket webáruházunkban!