Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

SOMMER kapunyitó

Főkategória >SOMMER kapunyitó


Sajnos nincs ilyen termék!
A szűrési feltételekből vegyen ki legalább 1-et!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A SOMMER csoport

 

A kapumeghajtások specialistájaként ismert SOMMER cég a meghajtások és a rádiós vezérlések piacvezető gyártóinak egyike Európában. Folyamatos kutatásaiknak, fejlesztésüknek köszönhetően megbízható technikáikkal garázskapukat, nyíló- és tolókapukat, redőnyöket és napellenzőket mozgatnak.

A SOMMER csoport a SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH-ból, az APERTO Torantriebe GmbH-ból, a Groke Türe und Tore GmbH-ból, a Doco International B.V.-ből, valamint a különböző külföldi képviseletekből áll. Cégük képviselete, valamint termékeik megtalálhatóak Németországban, Svájcban, Ausztriában, Kínában, Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Magyarországon, Lengyelországban, Kanadában, Oroszországban stb.

Termékeik megbízhatóságának alapkulcsa, hogy a fejlesztés és gyártás során nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre és az alapos szervizre. Alapelvük, hogy együtt erősek, sikeresek és közös munkával képesek formálni a jövőt. Arra törekszenek, hogy termékeiket a legmagasabb műszaki színvonalon, egyedülálló minőségben és versenyképes áron állítsák elő. Tevékenységük rendkívül sokoldalú, ugyanis garázskapu meghajtásokkal, ipari kapumozgatókkal, nyíló-és tolókapu meghajtásokkal, redőnykapu meghajtásokkal és vezérlésekkel, tartozékokkal, kapu hardverekkel, kapu hardver részegységekkel, rádiós technikával, lakásautomatizálási termékekkel, alumínium bejárati ajtókkal, biometrikus termékekkel, ujjlenyomat leolvasókkal és sorompórendszerekkel foglalkoznak, de a széleskörű gyártás ellenére mégsem konkurenciáik az ügyfeleiknek, mert semmilyen területen nem foglalkoznak garázskapuk, ipari kapuk, nyíló és tolókapuk gyártásával.

SOMMER ujjlenyomat olvasó

Nemcsak a minőségnek, hanem annak is köszönhetően elérhetőek cikkeik világszerte, hogy kiválóan felépített és gördülékenyen működő értékesítési hálózattal rendelkeznek. A cégcsoport nemzetközi versenyképességét a kb. 80%-os exporthányad jellemzi. Az értékesítés kizárólag szakkereskedőkön keresztül történik, garázskapugyártók otthoni és ipari területen, nyíló-és tolókapugyártók otthoni és ipari területen, részegységeket forgalmazó kereskedők, villamossági kereskedők, fémépítők, lakatosipari nagykereskedők, ablak-és ajtógyártók és kereskedők, redőny-zsalúzia gyártók, szervizelő és karbantartó vállalatok stb. segítségével.

Nagy figyelmet fordítanak az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, igyekszenek elérhetővé tenni magukat az ismert közösségi oldalakon is, valamint sajtóközleményekben bejelenteni a legújabb híreket, változásokat. Ügyfeleiket támogatják teljes termékpalettájukkal, szakkereskedők követelményeire és egyéni igényeire szabott sajátos termékekkel, a folyamatos fejlesztésekkel, kutatásokkal, rendezvényekkel, ügyféloktatásokkal, marketing tevékenységgel, webes rendezvényekkel, a legmegfelelőbb beszállítók és hasonló termékek megtalálásával.

Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni a megbízható Sommer termékeket, tekintse meg őket webáruházunkban!


Webáruház készítés