Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Termék részletek


Euro Elzett Multikomfort kulcsműködtetésű zár 35/92

Euro Elzett Multikomfort kulcsműködtetésű zár 35/92
 • Euro Elzett Multikomfort kulcsműködtetésű zár 35/92
Bruttó ár: 11 940 Ft
Szállítási határidő:
1-2 munkanap
Zárás módja:
 • A kilincsemeléses zárakkal szemben, a kulcsemeléses többpontos záraknál az ajtó bezárásához nincs szükség a kilincs felemelésére, a kulcs többszöri elfordításával működtethetőek a záróelemek (görgők, csapok). A kulcsemeléses zárak, úgynevezett váltózárak, ez azt jelenti, hogy a csapdanyelvet (amit a kilincs lenyomásával tudunk visszahúzni) a kulccsal is vissza tudjuk, ennek köszönhetően gombos kilincsgarnitúrát is használhatunk.

  Egy zárbetétre van szükségünk a kulcsemeléses zárak működtetéséhez, amely zárbetét a zárdobozban a fogaskerekeket működteti a kulcs elfordításakor.

  35/92/16 méretezésben a 35 az előlap külső szélétől a kilincstengely közepéig mért távolságot jelenti, a 92 a kilincstengely és a zárbetét kulcslyuk közepének távolságát jelenti, míg a 16 az előlap szélességét jelenti mm-ben, teljes hossza 1950 mm.

  Fontos: Ezt a típusú többpontos zárat elsősorban cseréhez forgalmazzuk, az ellendarabok, amelyek az ajtó tokjára kerülnek, vagy csere esetén már megtalálhatóak rajta, NEM tartozékok, valamint nem is árusítjuk ezeket az alkatrészeket. A zárat NEM lehet megvásárolni a hosszú előlap nélkül!

 • Gyártó
  Euro Elzett
  DM
  35 mm
  Kilincs- kulcsközép távolság
  92 mm
  Előlap szélesség
  16 mm
  Zárás módja
  Kulcsemeléses
  A zárás módja
  Kulcsemeléses
  Gyártó
  Euro Elzett
  Cikkszám
  MKOMF35
Webáruház készítés