Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2020.07.02 10:35

Barkácsolni és szerelni vágyó vásárlóink igényeit figyelembe véve termékkínálatunkat a már meglévő kiváló minőségű Vorel és Yato szerszámok mellett a szintén magas minőséget képviselő Milwaukee termékekkel bővítettük.

A kéziszerszám piacra való betörésük nyomán, 1918 óta napjainkig jelentős hírnévre tettek szert a megbízhatóságuknak, a felhasználók felé tanúsított pozitív hozzáállásuknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően. Első sikerüket annak a nagy teherbírású mégis könnyed fúrónak köszönhették, amelyet A.H. Petersen Henry Ford kérésére gyártott. Az örömet balszerencse követte, amikor 1923-ben az A.H. Petersen és az A. F. Siebert által alapított gyár egy súlyos tűzvész következtében felbecsülhetetlen károkat szenvedett. Szerencsére ez a balszerencse sem tántoríthatta el céljától A. F. Siebert-et, hogy sikeressé tegye az új, könnyű fúrógépet, ezért a tragédiát követő évben, 1924-ben megvette a céget egy árverésen. Ezután került sor a Milwaukee Electric Tool Corp megalapítására, amelynek működése a kezdeti szakaszban nem volt problémamentes. Akkoriban még csak a kéziszerszám piacon jelen lévő elektromos szerszámok javításával foglalkoztak, viszont a javítások során szerzett tapasztalatokat felhasználva igyekeztek új, saját ötletekkel előállni. Fejlesztéseik során a nem megfelelően szigetelt vezetékek, kapcsolók, fogaskerekek és csapágyak okozta gondok kiküszöbölésére összpontosítottak. Saját fejlesztésű villamos motorral álltak elő. Az ezt követő évtizedekben egészen napjainkig számos fejlesztést vittek végbe, többek között egyedileg tervezett elektromos fűrészt, elektromos kalapácsot, csiszolót és köszörűgépet dobtak piacra.

Magas színvonalú termékeik közül kínálatunkban jelenleg bitkészletek, bitfejek, jelölő filcek, mérőszalagok, szerelőkesztyűk stb. találhatóak meg.

Kínálatunk az alábbi képre kattintva érhető el!

2020.06.25 14:42

Az európai piacon és a világ majdnem 50 országában közkedvelt Yato szerszámok hírnevüket egyrészt versenyképes áruknak, másrészt megbízhatóságuknak, sokrétű felhasználhatóságuknak és strapabíróságuknak köszönhetik. Gyártójuk a Toya S.A cég, amelynek székhelye Lengyelországban található. Megközelítőleg 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a szerszámok gyártását és forgalmazását illetően. A Yato szerszámok egyaránt alkalmasak hétköznapi és ipari felhasználásra is. Szerszámkínálatuk rendkívül széleskörű, amelyek közül webáruházunkban többféle csavarhúzó, fogó, behajtóhegy, kalapácsmunkavédelmi eszköz is megtalálható. A Yato szerszámok mellett a legfőképpen hétköznapi barkácsoláshoz ajánlott Vorel termékek is igen népszerűek a vásárlók körében. Webáruházunkban többek között villáskulcsok, csavarhúzók, imbuszkulcsok, vésők széles tárházából van lehetőségük választani.

A Yato és Vorel termékeket tartalmazó Kéziszerszám kategóriánk a képre kattintva érhető el!

2020.06.05 15:11

Vásárlóink igényeinek figyelembevételével mindig arra törekszünk, hogy webáruházunk kínálatát olyan termékekkel bővítsük, amelyek egyaránt hasznosak lehetnek az ipari tevékenységek és a mindennapi élet során is. Ennek tükrében két új termékkategóriával gazdagodott áruházunk. Az egyik a Kéziszerszám, a másik pedig a Kötőelem-Csavar megnevezést kapta. Kéziszerszám kategóriánkban azokat a szerszámokat, eszközöket gyűjtöttük össze, amelyek használata elengedhetetlen akár egy lakásfelújítás, szerelvényezés, ablak, ajtó beépítése, vagy egy rövid, otthoni barkácsolás folyamán. Ide tartoznak tehát a kedvező árfekvéssel rendelkező, acélhoz, fához, betonhoz és sok más megmunkálandó anyaghoz alkalmas fúrószárak, csigafúrók, SDS ütvefúró szárak, behajtóhegyek, a pontos vágást és méretre szabást segítő vágókorongok, fűrészlapok, szikék, valamint mérőszalagok. És végül, de nem utolsó sorban az oly gyakran alkalmazott kalapácsok is.

Kötőelem-Csavar termékkategóriánk tartalmazza azokat a mindenki számára ismert csavartípusokat, amelyek gyakran felbukkannak az egyes elemek rögzítésekor, össze-, és szétszerelésekor. Ilyenek például a puhább faanyagokhoz javasolt süllyesztett fejű, teljesmenetes vagy részmenetes forgácslapcsavarok, a kedvező ár-érték aránnyal rendelkező, népszerű hatlapfejű csavarok, az előfurat nélkül használható lemezcsavarok és Opel-csavarok, valamint a szilárd csavarkötést biztosító anyacsavarok és alátétek. A csavartípusok széleskörű kínálata mellett itt találhatóak az ideiglenes kötésre kiválóan alkalmas karabinerek és láncok is horganyzott és műanyag kivitelben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat!

2020.05.08 8:13

Dorma ajtócsukó és ajtócsukó kar kínálatunkat, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítőink választékát új típusokkal bővítettük vásárlóink, ügyfeleink igényeit figyelembe véve. Karos ajtóbehúzóink közül a TS-68, amely eddig normál karral volt elérhető webáruházunkban, a továbbiakban rögzíthető karral is megvásárolható ezüst és fehér színben is. A TS-72 ajtóbehúzó test egyaránt választható mostmár normál karos, vagy rögzíthető karos kivitelben.

Kiváló megoldást kínál a TS-83 típus azok számára, akik gyerekek, betegek, idősek, mozgássérültek által gyakran használt intézményekbe, helyiségekbe szeretnének ajtócsukót felszerelni. A TS-83 BC nyitásfékezési, míg a TS-83 BC/DC típusú ajtóbehúzó egyszerre rendelkezik nyitásfékezési és csukáskésleltetési funkcióval, biztosítva a könnyebb áthaladást.

Csúszósínes ajtóbehúzóinkat tekintve felvettük kínálatunkba a TS-90 csúszósínes ajtóbehúzóval kompatibilis TS-90 nyitvatartó csúszkát, nyitáshatároló csúszkát és a TS-90 csúszkát is. Ezen típusú ajtócsukóink listáját bővítettük a TS91/92/93 termékcsaláddal és a velük kompatibilis csúszósínnel. A termékcsalád típusai megvásárolhatóak pántoldalra és pántellenoldalra szerelhető kivitelben is.

Karos és csúszósínes ajtóbehúzóinkon kívül ezentúl elérhető áruházunkban a BTS 75 V padlócsukó is, és a hozzá megfelelő fedlap.

Termékeink a képre kattintva tekinthetőek meg!

2020.03.18 15:03

Ajtócsukó kínálatunkban mostantól kezdve a sokak által kedvelt Assa Abloy termékei is megtalálhatóak. Legyen szó bármilyen típusú vagy méretű ajtóról, az ajtócsukó kategóriát böngészve megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Az Assa Abloy ajtóbehúzókat tekintve itt találhatóak egyrészt a tökéletes megoldást kínáló, komplett kiszerelésű karos ajtócsukók,(pl.: DC120, DC140, valamint az ugyancsak komplett kiszerelésben elérhető csúszósínes ajtócsukók is (pl.: DC135, DC300).

Az sem jelent problémát, ha nem a hagyományosnak tekinthető fehér, vagy ezüst színben szeretnénk ajtócsukót vásárolni, ugyanis a DC300, DC500, DC700 ajtóbehúzó testek pl. több színváltozatban is megvásárolhatóak. Természetesen az ajtóbehúzó testeken kívül a velük kompatibilis kar (normál vagy mechanikus) és csúszósín is szerepel termékkínálatunkban. A széleskörű színválasztéknak köszönhetően az esztétikus megjelenés miatt sem kell majd aggódnunk a felszerelés során azoknál az ajtóknál, amelyeknél nemcsak a tökéletes működés, hanem a design is fontos tényező.

Ajtóbehúzó palettánk bővítése során azokra a tartozékokra is gondoltunk, amelyek lényeges elemek lehetnek akár a rögzítés során, akár a későbbiekben. Gondolhatunk itt szerelő lemezre, mechanikus nyitvatartó egységre, teflon csúszkára, vagy akár végállás-tompítóra.

Termékeink a képre kattintva tekinthetőek meg!

2020.02.28 8:18

Termékkínálatunkban már az Anbo bútorzárak, ajtózárak, portálzárak, bevésőzárak is megtalálhatóak. Megbízható minőségüknek és kedvező ár-érték arányuknak köszönhetően a cserepiacon rendkívül népszerűek az Anbo zárak. A gyártási folyamat során a felhasználók igényeire fókuszálnak, szigorú minőségellenőrzési szabályok mellett álltják elő őket. Minden általuk gyártott záron, bútorzáron, portálzáron és egyéb terméken megtalálhatjuk a cég logóját.

Termékeink a képre kattintva tekinthetőek meg!

 

2020.01.09

Új kerékpárlakatok, motorzárak kínálatunkban az Abustól!

 

Új kerékpárlakatok, motorzárak kínálatunkban!

A kiváló minőségű lakatokról és zárbetétekről ismert Abus a mobilbiztonság területén is jelen van számos termékével. Ezek közé tartoznak a lánc- és kábelzárak, U-lakatok, hajtogatható zárak és kiegészítőik. Ezzel az új termékkörrel bővítettük kínálatunkat, hiszen egy kerékpár vagy motor ugyanúgy megvédendő érték. A napjainkban szaporodó kerékpárlopások miatt ez a terület egyre inkább előtérbe kerül.

A gyártó minden terméke a német minőséget és prezízitást tükrözi, ezáltal garantáljuk, hogy egyikben sem fog csalódni. Áruházunkban is igyekszünk minden segítséget megadni a megfelelő lakat vagy zár kiválasztásához, hogy Önnek ne kelljen aggódnia értékeiért. Kiegészítőként ajánljuk a fali és padlóhorgonyokat, melyekkel tovább növelhető az Abus zárak és lakatok biztonsága. Új termékeinket a képre kattintva tekintheti meg!

2019.12.03

A cég több mint 80 éve foglalkozik elektromos zárak gyártásával Barcelonában, amelyeket a JIS márkanévvel fémjeleztek. Magas színvonalú technológiájuk által igyekeznek teljesíteni a piacon megjelenő igényeket. A megbízható, magas színvonalú, hosszú élettartamú biztonsági termékek gyártására törekszenek annak érdekében, hogy ügyfeleik minél elégedettebbek legyenek.

Fontos szempontnak tartják az innovációt, ezért fejlesztési osztályuk nagy hangsúlyt fektet a termékek fejlesztésére és termékpalettájuk bővítésére. Jelenleg is széles termékkínálatuknak köszönhetően több mint 30 országba exportálnak.

JIS elektromos zárak teljes palettája elérhető nálunk!Cégünk közvetlen kapcsolata a gyártóval lehetővé teszi a készleten tartott típusokon kívül, a gyártó teljes termékpalettájáról történő rendelést is, így, amennyiben valamit nem talál, esetleg különlegességre van szükség is van megoldás. Igyekeztünk raktárkészletünket a JIS elekromos zárakból a hazai igényeknek megfelelően kialakítani, ezeket a típusokat rövid szállítási idővel egyenesen a polcról tudjuk adni. Kínálatunkban megtalálhatóak a normál, az automata, a fordított működésű eletromos zárak, hosszú és rövid előlappal egyaránt, kiiktatható és nem kiiktatható változatban is. Az extra funkciókkal rendelkező típusok sem maradtak ki természetesen, ilyenek a lekérdezhetők illetve rejtett automaták. Az előlapok színeit is kiválaszthatja nálunk.

JIS elektromos zárakkal bővült kínálatunk!

Hogy melyek ezek a típusok pontosan? A fenti képre kattintva böngészheti raktáron lévő kínálatunkat!

 

 

 

 

2019.12.03

ABUS Kulcstároló - KeyGarage™ – kulcsainak biztonságos tárolása

Új Abus kulcstárolók kínálatunkban!

Ne a lábtörlő vagy virágcserép alá rejtse kulcsait: Az ABUS KeyGarage™ kulcstároló termékkel az ABUS intelligens és biztonságos megoldást kínál a kulcsok tárolásához. Számkódok segítségével biztosítva, a stabil acéllemez ház védi a kulcsokat és kódkártyákat az illetéktelen hozzáféréssel szemben.

A kulcsok több személy számára hozzáférhetők

 

Amennyiben a kulcsokat több személy szeretné használni, a KeyGarage™ kulcstároló egyszerű és biztonságos megoldást kínál az egyáltalán nem bonyolult cseréhez. Elegendő csupán a számkód továbbadása az arra jogosult személyek részére. Amennyiben a személyek változnak, a kód gyorsan és egyszerűen módosítható – 10 000 különböző kód áll ehhez rendelkezésre. Így a KeyGarage™ ideális autókölcsönzők, nyaralótulajdonosok vagy a járóbeteg ellátás számára.

A masszív fémből készült ház és a cink présöntvényből készült robusztus zárósapka védenek a jogosulatlan hozzáféréssel szemben. Ezenkívül a számmechanikát műanyag fedél védi az időjárás hatásaitól.

Az ABUS KeyGarage™ kulcstároló különböző kivitelekben kapható.

Új Abus kulcstárolók kínálatunkban!

ABUS KeyGarage 787LED és 787BIG

 

A 787-es modell beltéri és védett kültéri fali felszereléshez alkalmas. Az állítókerékkel a kulcstároló 4 jegyű kóddal zárható és nyitható. A 787BIG változat – ahogy azt a neve is jelzi – különösen nagy tárolóhellyel rendelkezik. A KeyGarage™ 787BIG tárolóban akár 30 kulcs, vagy egész kulcscsomók és elhelyezhetők. A kivehető kampók, amire több kulcs is felakasztható, plusz kényelmet nyújtanak. Most LED világítással ellátott modell is érkezett a 787LED személyében.

ABUS KeyGarage 797LED

 

A 797-es modellen van egy kengyel, így a kulcstároló, akárcsak egy lakat, ajtókilincseken vagy korlátokon is rögzíthető. A karcolás elleni védelem érdekében a kengyel és a ház műanyag borítással van ellátva. Ezen a modellen is van egy állítókerék a 4 jegyű kód beviteléhez. Ebből is típusból is megérkezett az új, LED verzió!

ABUS KeyGarage 737MINI

 

A 737-es modell az ABUS KeyGarage™ kulcstároló legkisebb változata. Különösen jól használható útközben a kisebb tárgyak tárolására.

ABUS KeySafe 729

 

A 729 a ABUS KeyGarage™ kulcstároló falba építhető változata. Kis helyigénye, magas biztonsági szintje tökéletesen alkalmassá teszi a kisebb tárgyak tárolására. Kialakításának köszönhetően felszerelés után könnyen elrejthető és nehezen hozzáférhető az illetéktelenek számára.

2019.07.26

Nagy örömmel tájékozatunk minden kedves régi és új vásárlónkat, hogy jelenlegi bútorzár és üvegajtózár kínálatunk jelentősen bővül/bővült. Ebből kifolyólag sokkal praktikusabbnak és átláthatóbbnak láttuk webáruházunk bútor- és üvegajtózárakra vonatkozó részét szerkezetileg átalakítani úgy, hogy mindenki könnyedén megtalálja a maga számára ideális gyártót és típust. Termékpalettánk természetesen tovább bővül, így a jövőben várhatóak még jelenleg nem elérhető típusok, akár gyártók is. Bútor- és üvegajtózár palettánkat az alábbi képre kattintva böngészheti!

Bútor- és üvegajtózár kínálatunkhoz kattintson ide!

2019.07.25

Áruházunkban számos gyártó, számos típusú zárbetéte megtalálható. Ahhoz viszont, hogy Ön is magabiztosan be tudja azonosítani, hogy pontosan milyen zárbetétre van szüksége és magabiztosan vásároljon, úgy gondoljuk, hogy kell egy általános rálátás a témára. A hétköznapi ember számára a zábetét ismerete és használata kimerül az ajtónyitás folyamatánál esetleges kulcsmásolásnál, de mi történik amikor a betét cserére szorul? A legtöbb ember ebben az esetben nem tudja önállóan, kétséget kizáróan eldönteni, pontosan milyenre is van szüksége, milyen méreteket kell figyelembe venni stb. Nos, áruházunk ezen igyekszik most a lehető legteljeskörűbb segítséget nyújtani zárbetét vásárlással kapcsolatban, legyen szó akár normál, törésvédett, vészfunkciós, fogaskerekes, gombos vagy éppen a piacon újdonságnak számító elektronikus zárbetétről! Összefoglalónkat az alábbi IDE illetve az alábbi képre kattintva érheti el, olvasás után pedig közvetlenül böngészheti áruházunk teljes zárbetét kínálatát!

Zárbetét kínálatunk részletes leírással

2019.07.25

Kaba Expert felépítés

Az Online zárszaküzlet mindig törekedett arra, hogy a lehető legnagyobb kínálatot nyújtsa zárbetétek terén, ezen szemlélet mentén egy új típus került be a kínálatunkba. Ez zárbetét a tőlünk már megszokott kíváló minőség mellett kulcsai terén nyújt újdonságot, amit eddig nem lehetett elérni áruházunkban, konkrétan a kulcsok fejének a színe 12 lehetőség közül szabadon kiválasztható. Elsőre ez nem tűnhet nagy dolognak, azonban egy nagyon praktikus lehetőséget jelent abban az esetben, ha valaki több Kaba Expert zárbetéttel rendelkezik.

Gondoljunk csak bele, az eddigi kulcscsomónkon milyen praktikákat alkalmaztunk, kezdve a műanyag ráhúzható bilétáktól, a kulcsokba történő befűrészelés vagy beleköszörülés elegáns mivoltáig, vagy éppen a körömlakkal történő megfestésre. A Kaba Expert zárbetét esetén a rendelési folyamat során szabadon meghatározhatja a kulcsok színét, melyet vagy helyiséghez rendelhet vagy ajtóhoz, vagy használhatja a színválasztás lehetőségét a család kulcscsomóinak megkülönböztetésére.

Az Expert zárbetét egyéb tulajdonságai alapján egyértelműen a prémium kategóriába sorolandó, megerősített fúrásvédelemmel, törésvédelemmel egyaránt rendelkezik. A kulcsai biztonsági szempontból sem átlagosak, a rajtuk lévő mintázat 4 különböző irányból kerül kialakításra, amely alapján az illetéktelen másolhatósága szinte teljességgel kizárt. A zárbetét a kulcsot 22 ponton tapogatja le és azonosítja, így bármilyen manipulációs kísérlet esetén 22 csap pozícióját kellene megtalálnia a betörőnek szemben egy átlagos cilinder 5 vagy 6 csapjával. Kulcsból egyébként 3 db tartozik a hengerzárhoz, melyek nagy kopásállóságú újezüstből készülnek, valamint a kulcsokhoz tartozik egy biztonsági tulajdonosi kártya, amely a kulcsmásolásnak elengedhetetlen kelléke. A kulcsnak az eddig felsoroltakon túl van még egy olyan jellemzője, amely egyedivé teszi, ez pedig a mérete. Az Expert zárbetét kulcsai kisebbek, ezáltal könnyebben kezelhetőek, hordozhatók mint az egyéb prémium cilindereké. Ezt a gyártó úgy tudta megvalósítani, hogy a sok csapot 4 irányból helyezte el a zárbetétetben, így a kulcs nagyobb felülete lett ilyen értelemben használható, vagyis a kulcs kisebb méretű maradhatott. 

A zárbetét áruházakban 3 változatban kerül értékesítésre, normál, gombos, valamint vészfunkciós. Mivel cégünk a Dormakaba licenc partnere, a termékhez teljeskörű szervizhátteret, valamint garanciális hátteret biztosítunk. A műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy zárrendszereket is készítsünk a típusból, legyen szó egyszerű azonos zárlatról, vagy éppen főkulcsos megoldásról. Cégünk az ország azon kevesei közé tartozik, amely rendelkezik automata kulcsmásoló géppel, így sok más típus mellett a Kaba Expert zárbetét minden lehetőségét elő tudjuk állítani.

Kínálatunk ide kattinva tekinthető meg.

Színes kulcsos zárbetét

2019.04.18

Tolózárak

Kedves Vásárlóink!

 

Azzal az örömteli hírrel szolgálhatunk, hogy bővült cégünk termékpalettája mégpedig a tolózárakkal! A jövőben igyekszünk minél több termékkategóriát és típust elérhetővé tenni az Önök számára, így további hasonló hírek várhatóak!

A jelenlegi újdonságok az alábbi termékkategóriákat érintik:

 

  • Egyenes és hajlított bajonett tolózárak
  • Egyenes és hajlított épülettolózárak
  • Átvetős tolózárak
  • Bútortolózárak
  • Lakatolható tolózárak
  • Kiegészítők, tartozékok tolózárakhoz

 

 

 

Új termékeinket megtalálja a Zár, ajtózár, többpontos zár/Tolózár kategóriában vagy kattintson ==IDE== !

 

2019.03.19
Schüco logó Dorma PHA illusztráció

 

A legtöbb zárszaküzlet számára elhanyagolt terület az alumínium ajtókon és menekülési útvonalak ajtóin használatos zárak és kilincsek. Ennek az oka egyszerű, aránylag kevés van belőle, az alkatrészek beszerzése pedig körülményes és drága. Webáruházunk országos lefedettsége által ezen a problémakörön képes túllépni, így megkezdi az alábbi termékek forgalmazását.

Schüco portálzár 211367, 211368, 211369

Schüco alumínium ajtón használatos kilincs garnitúra

Merkury alu ajtó kilincs-kilincs, gomb-kilincs, gomb-gomb szettek

Merkury rozetta

Dorma PHA 2000 pánikzár család

Dom CP pánikzár család

A Schüco portálzárak nem, vagy csak nagyon körülményesen helyettesíthetőek egy-egy alumínium ajtóban. Ennek az az oka, hogy előlapja például egy Euro-Elzett portálzártól eltérően nem egy egyszerű lapos fém lemez, hanem U alakra oldalanként 6-6  mm-t visszahajtott fém lap. Az U alakú előlap természetesen a zár DM méretének megmérésekor közrejátszik mert "eltolja" a méretet, így a cseredarab DM mérete szinte biztosan nem lesz megfelelő. A visszahajtás másik velejárója, hogy a zárnyelvek alapállapota valójában messzebb van az ajtótól mint egy szokványos zár esetén. Ez azt eredményezi, hogy egy U előlapos zár helyére beszerelt hagyományos portálzár esetén a zár nyelvénél fennálló illesztési hézag gyakorlatilag jelentősen megnő.

A pánikzár termékkörben a Dorma az egyik lagnagyobb elterjedésű termék hazánkban, így esetében lehetővé tettük, hogy az ne csak teljes szettekként, hanem akár 1-1 alkatrész, részegység formájában is meghvásárolható legyen. A pánikzárakhoz áruházunkban megtalálhatóak a hozzátartozó általában 10x30-as méretű zárbetétek is.

2019.02.25

Úgy érezzük 2019-ben megérett arra a technológia, hogy elhozzunk egy igazán innovatív elektronikus zárbetétet, amely már biztosan túl van gyerekbetegségein, amely már nagy biztonsággal alkalmazható lakossági vagy közületi felhasználásra egyaránt. 

A Dom Eniq zárbetét létrejöttét az a tény alapozta meg, hogy utólagosan beléptető rendszert telepíteni bárhová általában egy elég költséges és macerás dolog, hiszen a kábeleknek a  betápnak vésni kell, az ajtókat át kell alakítani az újonnan beépített eszközöknek megfeleőlen.

A Dom Eniq viszont nem ilyen, semmilyen átalakítást vagy fúrást-faragást nem igényel a beépítése, sőt a legtöbb esetben még szakembert sem. Mindezek ellenére viszont képes ellátni azokat a feladatokat amit egyébként a beléptető rendszertől várnánk.Dom Eniq Pro

A jogosultságok kiosztása és azok visszavonása egy mobiltelefonnal és az arra letöltött magyar nyelven is tudó applikációval történik. Egyszerűen csak felregisztráljuk NFC-n keresztül a kulcsokat az applikációba, ugyanígy járunk el a zárbetétekkel, majd az applikációban megadjuk, hogy melyik kulcs mit is nyithat. Ezt az adatot majd külön-külön "rátöltjük" a zárbetétekre és már készen is vagyunk.

A jogosultságok bármikor megváltozathatóak, újraoszthatóak.

A fenti mondat talán a legnagyobb előnyét jelöli meg az Eniq zárbetétnek, mert gyakorlatilag általa rendelkezhetünk egy olyan zárrendszerrel ahol teljes a felxibilitás. Ha belegondolunk, egy hagyományos zárbetekből álló zárrendszer esetén, a jogosultságok szerint kerül a zárrendszer legyártásra, az utólag csak nagyon nehézkesen megváltoztatható. Az eniq esetén ez a változtatás percek kérdése. További nagy előnye, egy hagyományos zárrendszerrel összevetve akkor jelentkezik ha megvizsgáljuk azt, hogy mi történik ha egy kulcsot netán a főkulcsot elhagyjuk. A hagyoményos rendszert ekkor általában új rendszerre cseréljük magas költség mellett. Az Eniq zárbetétetnél egyszerűen letiltjuk az elhagyott kulcsot, helyébe egy újat ruházunk fel annak jogosultságaival.

https://zar-zarbetet.hu/dom_eniq_pro

2018.01.16
Barion bankkárty alapú fizetési megoldás

Webáruházunkban Barion bankkártyás fizetési lehetőség került bevezetésre, amely által egyszerűen azonnal is kifizetheti a megrendelt termékeket. Így a futárnál a csomagátvétel sokkal gördülékenyebb.

A fizetési megoldás a Barion rendszerében történik, a bankkártya adatok kizárólag általuk - mint pénzügyi szolgáltató -lesznek ismertek. A fizetés után a rendszer e-mailben értesíti Önt a sikeres tranzakcióról, valamint visszairányítja oldalunkra.

A közeljövőben új termékek terén nagyot lép előre áruházunk, a folyamatos termékfeltöltés okán rengeteg új zár és zárbetét típus és új termékkategória érkezése várható.

- Újra elérhetőek lesznek a Ronis gyakori bútorzár típusok.

- Értékesíteni kezdjük a Tokoz Tech zárbetét családot.

- Értékesíteni kezdjük a Titan K1 TL zárbetét típust, amely a legkedvezőbb árú valóban védett profilú termékcsalád lesz várhatóan a hazai piacon.

2017.06.12

A KFV zárakat a szakma mindig is a legjobb zárak közé sorolta minőségük tekintetében. A zar-zarbetet.hu webáruház is megkezdi ezen gyártó termékeinek a forgalmazását, amely első lépése a kilincsműködtetésű többpontos zárak áruházban történő megjelenítése. A KFV többpontos zárak áruházunkban 4 görgős, 2 csapos és csapos-kampós változatokban lesznek elérhetőek.

KFV logó

A 4 görgő esetében 4 db gombafejű görgőt jelent, így egyes esetekben akár a Maco zárak alternatívája is lehet. A görgős többpontos zárak magasabb biztonságot nyújtanak feszítés ellen, mivel azok "kapaszkodnak" a görgőfogadóba míg a sima görgős zárak nem. (KFV AS 4100)

A még magasabb biztonság irányába téve egy újabb lépést a 2 csapos zár következik, amelynél a kilincs felhúzásakor alul és felül egy-egy újabb zárnyelv bújik elő az előlapból. (KFV AS 4350)

A KFV zár termékcsoport biztonság terén kínálatunkban a csapos-kampós változatnál ér véget, ahol a kilincs felhúzásakor a csapok mellett egy-egy kampó is megjelenik, így többszörözve a zárás masszív mivoltát. (KFV AS 4600)

A KFV zárak működésbeli sajátossága, hogy a csapdanyelv (a kilincs által működtetett nyelv alatti 2. nyelv) nem a kilincs felhúzásakor mozdul ki a helyéről, hanem a zárbetét elfordításakor. Mindez, semmilyen formában nem befolyásolja a zár működését, hazsnálhatóságát, a legtöbb felhszanálónak fel sem tűnik. Mindössze azért szeretnánk ezt megjegyezni, hogy a Vásárló a zárral kapcsolatos minden apró részletről a lehető legnagyobb tájékoztatást kapja.

2017.02.20

Webáruházunkban hamarosan elérhetővé tesszük a ROTO NT ablak vasalat család minden alkatrészét, amely egy ablak vagy erkélyajtó esetén felmerülhet, mint cserélendő alkatrész, részegység. A listát igyekszünk teljeskörűen kialakítani, így a Roto sarokváltó ellendarab olló, Roto peremretesz egyaránt megtalálható és egyértelműen azonosítható lesz nálunk. 

Sajnos a Roto ablak és teraszajtó vasalatok esetén az alkatrészbe (például sarokváltó) beleütött szám nem igazán teszi azonosíthatóvá az adott ablak alkatrészt, így a beazonosítást máshonnan, egy részletesen kidolgozott robbantott ábra felől kell megközelítenie a Vásárlónak.

A Roto vasalatok egyaránt elérhetőek lesznek egyszárnyú és kétszárnyú ablakokhoz, valamint erkélyajtó vagy teraszajatókhoz. Az sem mérvadó, hogy az adott abalakot csak nyíló vagy bukó-nyíló vasalattal szerelték, valamint az sem, hogy fa vagy műanyag az ablak anyaga.

Bővebben itt: https://zar-zarbetet.hu/ablak-vasalat

2015.07.10

Az acél biztonsági ajtó alkatrész kínálatunk további alkatrészekkel bővül. A bővítéshez alapot a megnövekedett igény ad, hiszen ezek az ajtók kezdenek abba a korba érni, hogy kopásból eredően is egyre gyakrabban szorulnak javításra. A javítás esetükben - mint a legtöbb korszerű termék esetén - az adott alkatrész új darabra történő cseréjével orvosolható.

Újonnan forgalmazott kínai ajtó alkatrészeink:

  • Kilincs garnitúra erősítet kivetelben (világítós, balos - jobbos egyaránt)
  • Gombos kilincsgarnitúra erősített kivitelben biztonsági ajtóhoz
  • Acél ajtó felsőzár test (kiegészítő zártest, amit a felső zárbetét működtet)
  • Felsőzár pajzs

Az eddig forgalmazott alkatrészek mint a főzár 24-es és 30-as előlappal, valamint a normál kilakítású világítós kilincs természetesen továbbra is elérhető marad.

https://zar-zarbetet.hu/kinai_ajto_alkatresz

2015.02.16

Webáruházunkban mindig is törekedtünk a lehető legkedvezőbb áron történő kiszolgálásra, legyen szó akár egyetlen zárbetétről vagy lakatról. Ezen célunkat most még magasabb szintre emeljük, kialakítottunk oldalunkon egy olyan felületet, amellyel bárki elérheti azt, hogy a kiszemelt termékhez a lehető legjobb áron juthasson hozzá. 

A felületet árgarancia néven vezetjük be. Kilakításának motívációját a saját és ismerőseink vásárlási szokása szolgáltatta, ugyanis azt tapasztaltuk, hogy esetenként lehet önkéntelenül is, de a kiszemelt terméket a legkedvezőbb áron kínáló webáruházban rendeltük meg. Ez így rendben is van, azonban tovább vizsgálva a dolgot azt is észerevettük, hogy abban az esetben, ha egyszerre több terméket is szeretnénk vásárolni, akkor gyakran nem ugyanabban a webáruházban találtuk meg mindegyiket a legolcsóbban. Egyik terméket itt, a másikat pedig ott ajánlották kedvezőbb áron. Ekkor - esetenként némi számolgatás után - valamilyen irányú kompromisszumot kellett kötnünk. Az általunk kialakított felületet ezért hívjuk árgaranciának, mivel általa garantálható, hogy minden termékhez a legjobb áron jusson hozzá egyazon webáruházból. Áruházunkban az áragarancia okán sem zárbetétet, sem lakatot, sem zárat nem talál akciósként feltüntetve, jelzés esetén (árgarancia űrlap kitöltésével) egyedileg akciózzuk be Önnek!

Valahol olcsóbban kínálják a terméket? Jelezze nekünk és mi igyekszünk egy kedvezőbb árat ajánlani Önnek. Munkaidőben 20 percen belül válaszolunk a megkeresésre.

>>> Árgarancia űrlap itt

 

2014.06.24

Áruházunk termékei újra bővültek moastmár elérhetőek az úgynevezett "miskolci" hevederzárak a hozzájuk tartozó ellendarabok széles választékával együtt.

https://zar-zarbetet.hu/hevederzar

2014.02.07

Kínálatunk ismét bővült, új kategóriában kaptak helyet a tűzgátló ajtókban használatos kilincsek és a speciálisnak mondható zár.

https://zar-zarbetet.hu/tuzgatlo_ajto_panikzar

2014.01.10

Kínálatunkat ismét bővítettük, elérhetőek lettek a mostmár kifejezetten elterjedtnek mondható acél biztonsági ajtókhoz való kilincsek és zárak. 

https://zar-zarbetet.hu/kinai_ajto_alkatresz

Termékek szűrése

Legkeresettebb termékeink

Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68

Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68
Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68

Tokoz Pro 400 zárbetét 38x68

Kulcsok száma :
5 db
Törésvédelem :
Igen
Kulcsmásolás védelem :
Igen
További adatok
Raktáron
Bruttó ár: 30 680 Ft
Termékleírás

A Pro 300-hoz viszonyítva még magasabb mechanikai védelem a roncsolásos betörési módszerek ellen. Esetében a zárbetét háza úgynevezett cementezett acélból készült, valamint az előlapja 3 mm-rel vastagabb. Az anyagfelhasználás valamint a megerősített homlokfelület páratlan védelmet biztosít mindennemű destruktív támadás ellen. A fúrásvédelmet ellátó acél forgó lamella szintén vastagított. A szokatlan 3-ra és 8-ra végződő méretezés ezen mechanikai erősítésnek az eredménye.

A kulcs azonosításáért az elterjedt zárbetétkben rugóztatott csapok felelősék, itt rozsdamentes acélból készült lamellák. A lamellás működés sokkal strapabíróbb, így a zárbetét nyugodtan használható poros, sós, párás környezetben vagy az időjárásnak kitéve, akár kültéren is. 5 db illetéktelen kulcsmásolás ellen védett kulccsal szállítjuk és 5 év garanciát vállalunk a termékre. A nyújtott védelmet tekintve a zárbetét a prémium kategóriába tartozik, aktuális kínálatunkban a Pro 300 és Pro 400 zárbetét típusok jelentik a csúcsot. Kifejezetten magas biztonsági igényekhez ajánljuk. A hivatalos disztribútornál - a vásárlást követően is - számos szolgáltatás elérhető online, a hosszútávú gondtalan használat érdekében. (kulcsmásolás, méret változtatás, stb.) Weboldal: tokozpro.hu

Az alábbi videóban a zárbetét részletesen is bemutatásra kerül.

Termékadatok, jellemzők
Gyártó
Tokoz
Kódkártya (utánrendeléshez)
Igen
Fúrásvédelem
Igen, magasfokú
Maghúzás védelem
Igen
Bumping key védelem
Igen
Manipuláció elleni védelem
Igen, magasfokú
Csapok száma
Lamellás működés
MABISZ minősítés
Igen
Garancia
5 év
Gyártó
Tokoz
Cikkszám
400N3565
Zárbetétek 1 kulccsal

Cégünk számos zárbetét típusból készít azonos kulccsal működő összeállításokat, amikor is több zárbetétet és akár lakatot is ugyanazzal a kulccsal tud működtetni.

Az ilyen zárrendszerek rendeléséhez kialakítottunk egy speciális weboldalt - ezen webáruháztól teljesen függetlenül - amely lehetővé teszi az összeálítást és rendelést.

 

Zárrendszer webshop eléréséhez kattintson a következő linkre - www.azonoskulcs.hu

Hasonló termékek