Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás
Termék részletek


Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 48x48

Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 48x48
 • Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 48x48
 • Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 48x48
 • Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 48x48
Bruttó ár: 33 930 Ft
Szállítási határidő:
1-2 munkanap
Rövidebb oldal:
Hosszabb oldal:

 • Gombos változat bemutatása: ez a magas biztonsági kategóriába sorolható, acélházas hengerzárbetét egy elegáns gomb segítségével nyitható és zárható a belső oldalon, teljesen kizárva a lehetőségét annak, hogy kulcs maradhasson a zárban.

  A Tokoz Pro 400 zárbetét az 1919-es múltra visszatekintő csehországi gyártó terméke. 2012-es fejlesztés lévén a legújabb betörési módozatok mindegyike ellen hatékonyan védi értékeinket, testvérével a Pro 300-as típussal együtt jelenleg webáruházunk legmagasabb védelmet nyújtó típusai, biztonsági szintjük a MABISZ által is 6/6-os minősítést kapott. A magas mechanikai biztonságot az egyedülálló, szabványozott forgó lamellarendszer eredményezi a rugók és csapok helyett. A 8 db lamella megfelelő pozícióba állásakor nyitható kizárólag a hengerzárbetét, ezáltal a finomnyitás teljesen kizárt (letapogatás, fésülés, bumping key). A roncsolással történő nyitási technikák ellen a cementezett acélból készült zártest, a kulcsnyílásnál elhelyezett acél forgó lamella, valamint a masszív zárbetét gerinc mind-mind megfelelő védelmet nyújtanak. A zárbetét modurális rendszerének köszönhetően 5 mm-es léptekben szinte bármilyen hosszúságú zárbetét készíthető.

  Kulcsból 5 db-ot találunk a dobozban, melyek csak a biztonsági kódkártya bemutatásával másolhatóak, ezzel is biztosítva az Ön nyugalmát és a kulcsai biztonságát az esetleges illegális kulcsmásolással szemben. Az anyagfelhasználására jellemző a teljes rozsdamentesség, amely által időjárásnak kitéve, nedves, poros, párás, sós környezetben is kitűnően használható, a gyártó mindezt a termékre vállalt 5 év garanciával is bizonyítja.

  A termékhez számos szolgáltatás utólag is elérhető
  a hivatalos weboldalon keresztül online : tokozpro.hu

  Tokoz pro 300-400 összehasonlítása itt.

 • Változat
  Gombos
  Kulcsok száma
  5 db
  Zárbetét méret 
  48x48
  Gyártó
  Tokoz
  Törésvédelem 
  Igen
  Kulcsmásolás védelem 
  Igen
  Kódkártya (utánrendeléshez) 
  Igen
  Fúrásvédelem 
  Igen, magasfokú
  Maghúzás védelem 
  Igen
  Bumping key védelem 
  Igen
  Manipuláció elleni védelem 
  Igen, magasfokú
  Csapok száma 
  Lamellás működés
  MABISZ minősítés
  Igen
  Garancia
  5 év
  Gyártó
  Tokoz
  Cikkszám
  400G4545
 • Cégünk számos zárbetét típusból készít azonos kulccsal működő összeállításokat, amikor is több zárbetétet és akár lakatot is ugyanazzal a kulccsal tud működtetni.

  Az ilyen zárrendszerek rendeléséhez kialakítottunk egy speciális weboldalt - ezen webáruháztól teljesen függetlenül - amely lehetővé teszi az összeálítást és rendelést.

   

  Zárrendszer webshop eléréséhez kattintson a következő linkre - www.azonoskulcs.hu

Webáruház készítés