Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 43x83
Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 43x83
Bruttó ár: 37 990 Ft

Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 43x83

Kulcsok száma
5 db
Zárbetét méret
43x83
Törésvédelem
Igen
Kulcsmásolás védelem
Igen
Csapok száma
Lamellás működés
Garancia
5 év
Raktáron
Bruttó ár: 37 990 Ft
Termékleírás

Gombos változat bemutatása: ez a magas biztonsági kategóriába sorolható, acélházas hengerzárbetét egy elegáns gomb segítségével nyitható és zárható a belső oldalon, teljesen kizárva a lehetőségét annak, hogy kulcs maradhasson a zárban.

A Tokoz Pro 400 zárbetét az 1919-es múltra visszatekintő csehországi gyártó terméke. 2012-es fejlesztés lévén a legújabb betörési módozatok mindegyike ellen hatékonyan védi értékeinket, testvérével a Pro 300-as típussal együtt jelenleg webáruházunk legmagasabb védelmet nyújtó típusai, biztonsági szintjük a MABISZ által is 6/6-os minősítést kapott. A magas mechanikai biztonságot az egyedülálló, szabványozott forgó lamellarendszer eredményezi a rugók és csapok helyett. A 8 db lamella megfelelő pozícióba állásakor nyitható kizárólag a hengerzárbetét, ezáltal a finomnyitás teljesen kizárt (letapogatás, fésülés, bumping key). A roncsolással történő nyitási technikák ellen a cementezett acélból készült zártest, a kulcsnyílásnál elhelyezett acél forgó lamella, valamint a masszív zárbetét gerinc mind-mind megfelelő védelmet nyújtanak. A zárbetét modurális rendszerének köszönhetően 5 mm-es léptekben szinte bármilyen hosszúságú zárbetét készíthető.

Kulcsból 5 db-ot találunk a dobozban, melyek csak a biztonsági kódkártya bemutatásával másolhatóak, ezzel is biztosítva az Ön nyugalmát és a kulcsai biztonságát az esetleges illegális kulcsmásolással szemben. Az anyagfelhasználására jellemző a teljes rozsdamentesség, amely által időjárásnak kitéve, nedves, poros, párás, sós környezetben is kitűnően használható, a gyártó mindezt a termékre vállalt 5 év garanciával is bizonyítja.

A termékhez számos szolgáltatás utólag is elérhető
a hivatalos weboldalon keresztül online : tokozpro.hu

Tokoz pro 300-400 összehasonlítása itt.

Termékadatok, jellemzők
Gyártó:
Tokoz
Kódkártya (utánrendeléshez):
Igen
Fúrásvédelem:
Igen, magasfokú
Maghúzás védelem:
Igen
Bumping key védelem:
Igen
Manipuláció elleni védelem:
Igen, magasfokú
MABISZ minősítés:
Igen
Gyártó:
Tokoz
Cikkszám:
400G4080
Hasonló termékek