Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás
Termék részletek


Tokoz Pro 400 zárbetét gombos

Tokoz Pro 400 zárbetét gombos
 • Tokoz Pro 400 zárbetét gombos
 • Tokoz Pro 400 zárbetét gombos
 • Tokoz Pro 400 zárbetét gombos
Bruttó ár: 25 240 Ft
Szállítási határidő:
1-2 munkanap
Rövidebb oldal:
Hosszabb oldal:

 • Gombos változat bemutatása: ez a magas biztonsági kategóriába sorolható, acélházas hengerzárbetét egy elegáns gomb segítségével nyitható és zárható a belső oldalon, teljesen kizárva a lehetőségét annak, hogy kulcs maradhasson a zárban. A zárbetét ezen változata rendelkezik egy további biztonságtechnikai funkcióval is, mely szerint ha a forgatógombot függőleges állásban magunk felé húzzuk, akkor a külső oldalt, valamint a zárat működtető mechanikát függetlenítjük, így kívülről még a saját kulcsával sem lehet kinyitni.

  A Tokoz Pro 400 zárbetét az 1919-es múltra visszatekintő csehországi gyártó terméke. 2012-es fejlesztés lévén a legújabb betörési módozatok mindegyike ellen hatékonyan védi értékeinket, testvérével a Pro 300-as típussal együtt jelenleg webáruházunk legmagasabb védelmet nyújtó típusai, biztonsági szintjük a MABISZ által is 6/6-os minősítést kapott. A magas mechanikai biztonságot az egyedülálló, szabványozott forgó lamellarendszer eredményezi a rugók és csapok helyett. A 8 db lamella megfelelő pozícióba állásakor nyitható kizárólag a hengerzárbetét, ezáltal a finomnyitás teljesen kizárt (letapogatás, fésülés, bumping key). A roncsolással történő nyitási technikák ellen a cementezett acélból készült zártest, a kulcsnyílásnál elhelyezett acél forgó lamella, valamint a masszív zárbetét gerinc mind-mind megfelelő védelmet nyújtanak. A zárbetét modurális rendszerének köszönhetően 5 mm-es léptekben szinte bármilyen hosszúságú zárbetét készíthető.

  Kulcsból 5 db-ot találunk a dobozban, melyek csak a biztonsági kódkártya bemutatásával másolhatóak, ezzel is biztosítva az Ön nyugalmát és a kulcsai biztonságát az esetleges illegális kulcsmásolással szemben. Az anyagfelhasználására jellemző a teljes rozsdamentesség, amely által időjárásnak kitéve, nedves, poros, párás, sós környezetben is kitűnően használható, a gyártó mindezt a termékre vállalt 5 év garanciával is bizonyítja.

  A termékhez számos szolgáltatás utólag is elérhető
  a hivatalos weboldalon keresztül online : tokozpro.hu

  Tokoz pro 300-400 összehasonlítása itt.

 • Kulcsok száma
  5 db
  Változat
  Gombos
  Zárbetét méret 
  33x33
  Gyártó
  Tokoz
  Törésvédelem 
  Igen
  Kulcsmásolás védelem 
  Igen
  Kódkártya (utánrendeléshez) 
  Igen
  Fúrásvédelem 
  Igen, magasfokú
  Maghúzás védelem 
  Igen
  Bumping key védelem 
  Igen
  Manipuláció elleni védelem 
  Igen, magasfokú
  Csapok száma 
  Lamellás működés
  MABISZ minősítés
  Igen
  Garancia
  5 év
  Gyártó
  Tokoz
  Cikkszám
  400G3030
 • Cégünk számos zárbetét típusból készít azonos kulccsal működő összeállításokat, amikor is több zárbetétet és akár lakatot is ugyanazzal a kulccsal tud működtetni.

  Az ilyen zárrendszerek rendeléséhez kialakítottunk egy speciális weboldalt - ezen webáruháztól teljesen függetlenül - amely lehetővé teszi az összeálítást és rendelést.

   

  Zárrendszer webshop eléréséhez kattintson a következő linkre - www.azonoskulcs.hu

Webáruház készítés