Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Siso bútorzár

10termék110
Raktáron
1 160 Ft
Raktáron
1 100 Ft
Raktáron
1 110 Ft
Raktáron
2 860 Ft
Raktáron
3 160 Ft
Raktáron
1 210 Ft
Raktáron
3 030 Ft
Raktáron
2 080 Ft
Raktáron
2 930 Ft

A SISO múltját tekintve 1952-ig mehetünk vissza az időben, ugyanis ekkor alapították a céget. A dánokra jellemzően a vállalat kezdetektől fogva a dán kormány tulajdonában állt, és a tagok legfőképpen dán termelő cégek voltak. Országuk gazdaságának védelme a mai napig nagymértékben jellemző rájuk, amely mindenképpen pozitív tulajdonságnak tekintendő. Az élet számos területén saját gyártású iparcikkeiket és saját előállítású élelmiszereiket részesítik előnyben.

A cég megalapítását követően 30 értékesítési képviselő utazott el külföldi országokba értékesíteni termékeiket más tagok számára. 1955/56-ban azonban pénzügyi problémák következtében a vállalat részben feloldódott, majd egy dán üzletember kezébe került. A SISO név SISO A/S-re változott, és ezt a nevet viseli manapság is.

A SISO 1963-tól kezdett el foglalkozni bútortartozékokkal is, amelyeket világszerte exportáltak, majd pár év múlva, 1970-ben szakosodott bútorszerelvények, bútorzárak és kiegészítők gyártására. A terjeszkedésnek köszönhetően 1997-ben már a 100 leggyorsabban növekvő vállalat között tartották számon, tudomásunk szerint ma pedig már több mint 72 országba exportál.

Filozófiájuk rendkívül fogyasztóbarát, ugyanis a SISO igyekszik pénztárcabarát áron a legjobb megoldást kínálni ügyfeleinek. Emellett a minőséget is fontos szempontnak tartják a bútorzárak gyártása során, az elmúlt 25 évben pedig számos bútorzárat, bútorszerelvényt szabadalmaztattak.

Nekünk fogyasztóknak ezek remek hírek, hiszen mindannyian szeretnénk saját magunkat és nehezen megszerzett értékeinket, valamint bizalmas okmányainkat a lehető legnagyobb biztonságban tudni úgy, hogy közben az erre fordított anyagiak nem szöknek az égbe.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat webáruházunkban.