Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2022.09.21 14:44

Füst és CO érzékelőkészülékekkel bővül kínálatunk hamarosan

Hamarosan elérhető áruházunkban a német Abus márkájú RWM90 füst- és COWM510 CO érzékelő készülék, mely egy biztonságos otthon alapfelszereltségének része. 

Az RWM90 füst érzékelő készülék megbízhatóan érzékeli és figyelmezteti Önt, ha füst keletkezik. Amint a füst a műszer belsejébe kerül, egy 85 dB-es riasztás szólal meg. Cserélhető 3 voltos CR1213A lítium elemmel működik, alacsony töltöttség esetén figyelmeztet.A készülék legfeljebb 40 m2-es helyiségben használható. Ajánlott gyerek- és hálószobába egyaránt valamint folyosóra is. Működését 4 hetente tanácsos ellenőrizni!

A COWM510 CO érzékelő időben figyelmeztet, hogy időben védje magát és családját a szén-monoxid mérgezéstől. Ez a készülék kifejezetten háztartások részére lett tervezve, hangos és vizuális riasztással.Az érzékelő érzékelési területe 62 négyzetméter. A terméket, minden olyan helyiségekben ajánlott használni, ahol kandalló, cserépkályha vagy hasonló, nyílt égésterű tüzelőberendezés üzemel. A készülékben alkalmazott érzékelő élettartama kereken tíz év 2 db 1,5 V alkáli AA elemmel működik. Figyelmeztet, amikor alacsony töltöttségi szinten van.

Vissza