Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2022.06.30 8:53

Dnipro gépek színesítik a gépkínálatunkat

Dnipro gépek színesítik a gépkínálatunkat

Yato márkájú gépek mellett, az ukrán Dnipro márkájú gépek is megvásárolhatóak áruházunkban. A Dnipro cég nagy teljesítményű szerszámok és berendezések gyártásával foglalkozik. Az ukránok különdíjas gép családját, a megbízhatóság, a szakértelem jellemzi. Minden munkaterületet körbefogó termékpalettával rendelkezik, akár ipari- akár otthoni felhasználásról legyen is szó.  Kínálatunkban sarokcsiszoló, ütvefúró, fúrókalapács,bontókalapács, hegesztő inverter, láncélező, szalagcsiszoló, orrfűrész, körfűrész és dekopírfűrész egyaránt megtalálható. A sarokcsiszolókhoz vágó és köszörű korongok is vásárolhatók.

Dnipro- M BH-20 fúrókalapácsot 5,5 J Ütőenergia, 1650 W-os teljesítmény jellemzi.A Dnipro-M BH-20 ütvefúró építési, javítási, bontási és szerelési munkák széles skálájára használható:

-szilárd anyagok fúrására,

-lyukak fúrására,

-építőkeverékek keverésére és korrekciós szétszerelésre, bontásra.

A fordulatszám-szabályozás funkció lehetővé teszi a kívánt üzemmód kiválasztását egy adott típusú munkához és anyaghoz.

A gép alumínium házát polimer burkolat védi, amely átirányítja a levegő áramlását a motorból, ezáltal hűti a váltót és az ütközőmechanizmust.  Így 6-20 mm-es fúróval folyamatosan dolgozhat egész nap.  A szünetre csak a kezelőnek lesz szüksége, a gépnek nem.

A gép elemei krómmal és molibdénnel ötvözött, edzett acélból készülnek, ami megbízhatóságot és tartósságot biztosít a mindennapi használat mellett is.  A kőzetfúró-szerelvények 2-szeres védelemmel rendelkeznek, ezáltal hosszú élettartamot biztosítanak még ipari alkalmazásokban során is.

A fúrókalapács beépített szervizjelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy előre jelezze a szerviz látogatásának szükségességét.

A hálózati jelzőfény megkönnyíti a hibaelhárítást illetve jelzi, hogy csatlakoztatva van a hálózathoz.

A szerszám 4 méteres, gumírozott szigetelésű tápkábellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megőrizze mozgékonyságát az áramforrástól távol történő munkavégzés során, és még alacsony hőmérsékleteken is.

A Dnipro-M BH-20 Ütvefúró a legnépszerűbb fúró és véső szárakkal van gyárilag felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a vásárlás után azonnal elkezdjen dolgozni. A készlet tartalma biztosítja, hogy akár azonnal neki lásson a munkáknak. A koffernek köszönhetően biztonságosan tárolhatja szerszámait, tartozékait, illetve kényelmesen a munkahelyére is szállíthatja.

Itt megtekinthetik kínálatunkat!

 

Vissza