Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2022.04.01 10:38

Kilincs és zár szettek akár kapukhoz is

Kilincs és zár szettek akár kapukhoz is

Áruházunkban már  elérhetőek az alu kilincsek és portálzárak csomagba csomagolva, a szetteket új kapuk beépítéséhez ajánljuk.  A szetteket két kategóriában is megtalálhatja az áruházban a kedves vásárló :

-Kilincs, zárcím, pajzs és 

-Kapualkatrészek kategórián belül található kilincs és zárszettek akár kapukhoz is menüben. 

A szett tartalmaz: egy MEDOS alumínium festett kilincs szettet ( amely választható: kilincs-kilincs, gomb-kilincs, vagy gomb-gomb kivitelben, illetve matt antracit, matt fekete, fehér, barna, silver, és gold színekben ), és egy EURO-ELZETT portálzárat. Kifejezetten kapuk gyártásához ajánljuk őket

 

Kilincsszett: anyaga alumínium, de elegánsan kivitelezett formavilágú. Felszerelése 3 db csavarral történik, melyek a szett tartozékanek. A csavarok hossza méretre vághatók. Előlapjának szélessége 25mm, kilincstengely és a kulcsközép távolsága 92 mm. A kilincs előlapjának hátoldalán a rögzítő csavaroknál 3 db illesztő stift található, melyek biztosítják az erős tartást évek múltán is.

Zártest: EURO-ELZETT cilinderbetétes portálzár, melynek előlapjától a kilincstengely közepéig mért távolsága 25 mm, kilincstengely és kulcsközép távolsága 92 mm, előlapjának szélessége 22 mm. Pontosan elfér 40mm – es, vagy nagyobb zártszelvényben.

Zárólemez: Szélessége 22 mm, magassága 180 mm. Felszerelése szintén 3 db csavarral történik.

Vissza