Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2022.01.13 12:01

Biztonsági lakatokról néhány szóban

Biztonsági lakatokról néhány szóban

Biztonsági lakat elnevezéssel azokat a termékeket illetjük, amelyekkel ha egy betörő szemben találja magát, akkor inkább sarkon fordul és ott hagyja. A biztonsági lakatoknál a kengyel nehezen hozzáférhető, annak levágása nehézkes, hiszen a ház bizonyos részét is keresztül kell vágni. A lefűrészelés elleni védelemben fontos az U lakatoknál, a kengyel, a fűrészelés esetén képes a fűrésszel vagy sarokcsiszolóval együtt forogni. Ha nem tudja levágni a betörő, akkor a zárszerkezettel szeretne tovább próbálkozni, azonban ebben a rétegben 10.000 ft feletti kategóriában, speciális zárszerkezettel találhatja magát szemben a betörő, amely nem kis munkát igényel részéről, ezáltal nem biztos, hogy hozzákezd.

Mielőtt a biztonsági lakatok használatánál döntünk, mindenképpen gondoljuk át, hogy az ajtó, amelyre szeretnénk vagy az a lakatpánt nem-e alacsonyabb minőséget képvisel, mint amit a lakatok védelmi szintje biztosít. Biztonsági lakat felszerelésének egy gyenge minőségű ajtóra vagy lakat pántra, nem igazán van értelme. Mindig az adott körülmények befolyásolják, hogy  kengyelvédett vagy "U" típus használatát javasoljuk. Amennyiben lehetséges, akkor U-lakatot használjuk, mert levágása több szempontból is körülményes és nehézkes.

A lakatok használata kiválasztásánál mindenképp ajánlott szem előtt tartani, hogy nagyon praktikusak, strapabírók és biztonságosak legyenek!

Kínálatunkat itt tekinthetik meg.

 

Vissza