Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2020.07.02 10:35

Kéziszerszám kínálatunkat Milwaukee termékekkel bővítettük!

Barkácsolni és szerelni vágyó vásárlóink igényeit figyelembe véve termékkínálatunkat a már meglévő kiváló minőségű Vorel és Yato szerszámok mellett a szintén magas minőséget képviselő Milwaukee termékekkel bővítettük.

A kéziszerszám piacra való betörésük nyomán, 1918 óta napjainkig jelentős hírnévre tettek szert a megbízhatóságuknak, a felhasználók felé tanúsított pozitív hozzáállásuknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően. Első sikerüket annak a nagy teherbírású mégis könnyed fúrónak köszönhették, amelyet A.H. Petersen Henry Ford kérésére gyártott. Az örömet balszerencse követte, amikor 1923-ben az A.H. Petersen és az A. F. Siebert által alapított gyár egy súlyos tűzvész következtében felbecsülhetetlen károkat szenvedett. Szerencsére ez a balszerencse sem tántoríthatta el céljától A. F. Siebert-et, hogy sikeressé tegye az új, könnyű fúrógépet, ezért a tragédiát követő évben, 1924-ben megvette a céget egy árverésen. Ezután került sor a Milwaukee Electric Tool Corp megalapítására, amelynek működése a kezdeti szakaszban nem volt problémamentes. Akkoriban még csak a kéziszerszám piacon jelen lévő elektromos szerszámok javításával foglalkoztak, viszont a javítások során szerzett tapasztalatokat felhasználva igyekeztek új, saját ötletekkel előállni. Fejlesztéseik során a nem megfelelően szigetelt vezetékek, kapcsolók, fogaskerekek és csapágyak okozta gondok kiküszöbölésére összpontosítottak. Saját fejlesztésű villamos motorral álltak elő. Az ezt követő évtizedekben egészen napjainkig számos fejlesztést vittek végbe, többek között egyedileg tervezett elektromos fűrészt, elektromos kalapácsot, csiszolót és köszörűgépet dobtak piacra.

Magas színvonalú termékeik közül kínálatunkban jelenleg bitkészletek, bitfejek, jelölő filcek, mérőszalagok, szerelőkesztyűk stb. találhatóak meg.

Kínálatunk az alábbi képre kattintva érhető el!

 

 

 

 

Vissza