Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2020.05.08 8:13

Frissítettük Dorma ajtóbehúzó kínálatunkat!

Dorma ajtócsukó és ajtócsukó kar kínálatunkat, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítőink választékát új típusokkal bővítettük vásárlóink, ügyfeleink igényeit figyelembe véve. Karos ajtóbehúzóink közül a TS-68, amely eddig normál karral volt elérhető webáruházunkban, a továbbiakban rögzíthető karral is megvásárolható ezüst és fehér színben is. A TS-72 ajtóbehúzó test egyaránt választható mostmár normál karos, vagy rögzíthető karos kivitelben.

Kiváló megoldást kínál a TS-83 típus azok számára, akik gyerekek, betegek, idősek, mozgássérültek által gyakran használt intézményekbe, helyiségekbe szeretnének ajtócsukót felszerelni. A TS-83 BC nyitásfékezési, míg a TS-83 BC/DC típusú ajtóbehúzó egyszerre rendelkezik nyitásfékezési és csukáskésleltetési funkcióval, biztosítva a könnyebb áthaladást.

Csúszósínes ajtóbehúzóinkat tekintve felvettük kínálatunkba a TS-90 csúszósínes ajtóbehúzóval kompatibilis TS-90 nyitvatartó csúszkát, nyitáshatároló csúszkát és a TS-90 csúszkát is. Ezen típusú ajtócsukóink listáját bővítettük a TS91/92/93 termékcsaláddal és a velük kompatibilis csúszósínnel. A termékcsalád típusai megvásárolhatóak pántoldalra és pántellenoldalra szerelhető kivitelben is.

Karos és csúszósínes ajtóbehúzóinkon kívül ezentúl elérhető áruházunkban a BTS 75 V padlócsukó is, és a hozzá megfelelő fedlap.

Termékeink a képre kattintva tekinthetőek meg!

Vissza