Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Hírek

2020.03.18 15:03
Új Assa Abloy ajtócsukók karos és csúszósínes változatban webáruházunkban!

Ajtócsukó kínálatunkban mostantól kezdve a sokak által kedvelt Assa Abloy termékei is megtalálhatóak. Legyen szó bármilyen típusú vagy méretű ajtóról, az ajtócsukó kategóriát böngészve megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Az Assa Abloy ajtóbehúzókat tekintve itt találhatóak egyrészt a tökéletes megoldást kínáló, komplett kiszerelésű karos ajtócsukók,(pl.: DC120, DC140, valamint az ugyancsak komplett kiszerelésben elérhető csúszósínes ajtócsukók is (pl.: DC135, DC300).

Az sem jelent problémát, ha nem a hagyományosnak tekinthető fehér, vagy ezüst színben szeretnénk ajtócsukót vásárolni, ugyanis a DC300, DC500, DC700 ajtóbehúzó testek pl. több színváltozatban is megvásárolhatóak. Természetesen az ajtóbehúzó testeken kívül a velük kompatibilis kar (normál vagy mechanikus) és csúszósín is szerepel termékkínálatunkban. A széleskörű színválasztéknak köszönhetően az esztétikus megjelenés miatt sem kell majd aggódnunk a felszerelés során azoknál az ajtóknál, amelyeknél nemcsak a tökéletes működés, hanem a design is fontos tényező.

Ajtóbehúzó palettánk bővítése során azokra a tartozékokra is gondoltunk, amelyek lényeges elemek lehetnek akár a rögzítés során, akár a későbbiekben. Gondolhatunk itt szerelő lemezre, mechanikus nyitvatartó egységre, teflon csúszkára, vagy akár végállás-tompítóra.

Termékeink a képre kattintva tekinthetőek meg!

 

 

Webáruház készítés