Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Hírek

2019.12.03
JIS elekromos ajtónyitókkal bővült kínálatunk, kiváló minőség egyenesen Spanyolországból!

A cég több mint 80 éve foglalkozik elektromos zárak gyártásával Barcelonában, amelyeket a JIS márkanévvel fémjeleztek. Magas színvonalú technológiájuk által igyekeznek teljesíteni a piacon megjelenő igényeket. A megbízható, magas színvonalú, hosszú élettartamú biztonsági termékek gyártására törekszenek annak érdekében, hogy ügyfeleik minél elégedettebbek legyenek.

Fontos szempontnak tartják az innovációt, ezért fejlesztési osztályuk nagy hangsúlyt fektet a termékek fejlesztésére és termékpalettájuk bővítésére. Jelenleg is széles termékkínálatuknak köszönhetően több mint 30 országba exportálnak.

JIS elektromos zárak teljes palettája elérhető nálunk!Cégünk közvetlen kapcsolata a gyártóval lehetővé teszi a készleten tartott típusokon kívül, a gyártó teljes termékpalettájáról történő rendelést is, így, amennyiben valamit nem talál, esetleg különlegességre van szükség is van megoldás. Igyekeztünk raktárkészletünket a JIS elekromos zárakból a hazai igényeknek megfelelően kialakítani, ezeket a típusokat rövid szállítási idővel egyenesen a polcról tudjuk adni. Kínálatunkban megtalálhatóak a normál, az automata, a fordított működésű eletromos zárak, hosszú és rövid előlappal egyaránt, kiiktatható és nem kiiktatható változatban is. Az extra funkciókkal rendelkező típusok sem maradtak ki természetesen, ilyenek a lekérdezhetők illetve rejtett automaták. Az előlapok színeit is kiválaszthatja nálunk.

JIS elektromos zárakkal bővült kínálatunk!

 

Hogy melyek ezek a típusok pontosan? A fenti képre kattintva böngészheti raktáron lévő kínálatunkat!

 

 

 

 

Webáruház készítés