Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2019.07.25

Kaba Expert Plus zárbetét - From Switzerland - Frisstíve!

Kaba Expert felépítés

Az Online zárszaküzlet mindig törekedett arra, hogy a lehető legnagyobb kínálatot nyújtsa zárbetétek terén, ezen szemlélet mentén egy új típus került be a kínálatunkba. Ez zárbetét a tőlünk már megszokott kíváló minőség mellett kulcsai terén nyújt újdonságot, amit eddig nem lehetett elérni áruházunkban, konkrétan a kulcsok fejének a színe 12 lehetőség közül szabadon kiválasztható. Elsőre ez nem tűnhet nagy dolognak, azonban egy nagyon praktikus lehetőséget jelent abban az esetben, ha valaki több Kaba Expert zárbetéttel rendelkezik.

Gondoljunk csak bele, az eddigi kulcscsomónkon milyen praktikákat alkalmaztunk, kezdve a műanyag ráhúzható bilétáktól, a kulcsokba történő befűrészelés vagy beleköszörülés elegáns mivoltáig, vagy éppen a körömlakkal történő megfestésre. A Kaba Expert zárbetét esetén a rendelési folyamat során szabadon meghatározhatja a kulcsok színét, melyet vagy helyiséghez rendelhet vagy ajtóhoz, vagy használhatja a színválasztás lehetőségét a család kulcscsomóinak megkülönböztetésére.

Az Expert zárbetét egyéb tulajdonságai alapján egyértelműen a prémium kategóriába sorolandó, megerősített fúrásvédelemmel, törésvédelemmel egyaránt rendelkezik. A kulcsai biztonsági szempontból sem átlagosak, a rajtuk lévő mintázat 4 különböző irányból kerül kialakításra, amely alapján az illetéktelen másolhatósága szinte teljességgel kizárt. A zárbetét a kulcsot 22 ponton tapogatja le és azonosítja, így bármilyen manipulációs kísérlet esetén 22 csap pozícióját kellene megtalálnia a betörőnek szemben egy átlagos cilinder 5 vagy 6 csapjával. Kulcsból egyébként 3 db tartozik a hengerzárhoz, melyek nagy kopásállóságú újezüstből készülnek, valamint a kulcsokhoz tartozik egy biztonsági tulajdonosi kártya, amely a kulcsmásolásnak elengedhetetlen kelléke. A kulcsnak az eddig felsoroltakon túl van még egy olyan jellemzője, amely egyedivé teszi, ez pedig a mérete. Az Expert zárbetét kulcsai kisebbek, ezáltal könnyebben kezelhetőek, hordozhatók mint az egyéb prémium cilindereké. Ezt a gyártó úgy tudta megvalósítani, hogy a sok csapot 4 irányból helyezte el a zárbetétetben, így a kulcs nagyobb felülete lett ilyen értelemben használható, vagyis a kulcs kisebb méretű maradhatott. 

A zárbetét áruházakban 3 változatban kerül értékesítésre, normál, gombos, valamint vészfunkciós. Mivel cégünk a Dormakaba licenc partnere, a termékhez teljeskörű szervizhátteret, valamint garanciális hátteret biztosítunk. A műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy zárrendszereket is készítsünk a típusból, legyen szó egyszerű azonos zárlatról, vagy éppen főkulcsos megoldásról. Cégünk az ország azon kevesei közé tartozik, amely rendelkezik automata kulcsmásoló géppel, így sok más típus mellett a Kaba Expert zárbetét minden lehetőségét elő tudjuk állítani.

Kínálatunk ide kattinva tekinthető meg.

Színes kulcsos zárbetét

Vissza