Összehasonlítás

Árukereső.hu

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Termékajánló

Legkeresettebb termékeink

Hírek

2019.03.15
Kaba Expert Plus zárbetét - From Switzerland -

Kaba Expert felépítés

Az Online zárszaküzlet mindig törekedett arra, hogy a lehető legnagyobb kínálatot nyújtsa zárbetétek terén, ezen szemlélet mentén egy új típus kerül be a kínálatunkba. A kiszemelt új zárbetét a kulcsai terén nyújt valami olyat amit eddig nem lehetett elérni áruházunkban, konkrétan, a kulcsok fejének a színe 12 lehetőség közül szabadon kiválasztható. Elsőre ez nem tűnhet nagy dolognak, azonban egy nagyon praktikus lehetőséget jelent abban az esetben ha valaki több Kaba Expert zárbetéttel rendelkezik.

Gondoljunk csak bele, az eddigi kulcscsomónkon milyen praktikákat alkalmaztunk, kezdve a műanyag ráhúzható bilétáktól, a kulcsokba történő befűrészelés vagy beleköszörülés elegáns mivoltára, vagy éppen a körömlakkal történő megfestésre. A Kaba Expert zárbetét esetén a rendelési folyamat során szabadon meghatározhatja a kulcsok színét, melyet vagy helyiséghez rendelhet vagy ajtóhoz, vagy használhatja a szín választás lehetőségét a család kulcscsomóinak megkülönböztetésére.

Az Expert zárbetét egyéb tulajdonságai alapján egyértelműen a prémium kategóriába sorolandó, megerősített fúrásvédelemmel, törésvédelemmel egyaránt rendelkezik. A kulcsai biztonsági szempontból sem átlagosak, a rajtuk lévő mintázat 4 különböző irányból kerül kialkításra, amely alapján az illetéktelen másolhatósága szinte tejességgel kizárt. A zárbetét a kulcsot 22 ponton tapogatja le és azonosítja, így bármilyen manipulációs kísérlet esetén 22 csap pozícióját kellene megtalálnia a betörőnek szemben egy átlagos cilinder 5, 6 csapjával. Kulcsból egyébként 5 db tartozik a hengerzárhoz, melyek nagy kopásállóságú újezüstből készülnek, valamint a kulcsokhoz tartozik egy biztonsági tulajdonosi kártya, amely a kulcsmásolásnak elengedhetetlen kelléke. A kulcsnak az eddig felsoroltakon túl van még egy olyan jellemzője amely egyedivé teszi, ez pedig a mérete. Az Expert zárbetét kulcsai kisebbek, ezáltal könnyebben kezelhetőek, hordozhatók mint az egyéb prémium cilindereké. Ezt megvalósítani azért volt a gyártónak lehetősége mert ugyebár a sok csapot ő 4 irányból helyezte el a zárbetétetben, így a kulcs nagyobb felülete lett ilyen értelemben hasznos, vagyis a kulcs kisebb maradhatott. 

A zárbetét áruházakban 3 változatban kerül értékesítésre, normál, gombos, valamint vészfunkciós. Mivel cégünk a Dormakaba licenc partnere a termékhez teljeskörű szerviz hátteret, valamint garanciális hatteret biztosítunk. A műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy zárrendszereket is készítsünk a típusból, legyen szó egyszerű azonos zárlatról, vagy éppen főkulcsos megoldásról. Műhelyünk az ország azon kevesei közé tartozik, amely rendelkezik automata kulcsmásoló géppel, így sok más típus mellett a Kaba Expert zárbetét minden lehetőségét elő tudjuk állítani.

A termék ide kattinva tekinthető meg.

Színes kulcsos zárbetét

Webáruház készítés