Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hírek

2019.02.25

Dom Eniq Pro elektronikus zárbetét

Úgy érezzük 2019-ben megérett arra a technológia, hogy elhozzunk egy igazán innovatív elektronikus zárbetétet, amely már biztosan túl van gyerekbetegségein, amely már nagy biztonsággal alkalmazható lakossági vagy közületi felhasználásra egyaránt. 

A Dom Eniq zárbetét létrejöttét az a tény alapozta meg, hogy utólagosan beléptető rendszert telepíteni bárhová általában egy elég költséges és macerás dolog, hiszen a kábeleknek a  betápnak vésni kell, az ajtókat át kell alakítani az újonnan beépített eszközöknek megfeleőlen.

A Dom Eniq viszont nem ilyen, semmilyen átalakítást vagy fúrást-faragást nem igényel a beépítése, sőt a legtöbb esetben még szakembert sem. Mindezek ellenére viszont képes ellátni azokat a feladatokat amit egyébként a beléptető rendszertől várnánk.Dom Eniq Pro

 

A jogosultságok kiosztása és azok visszavonása egy mobiltelefonnal és az arra letöltött magyar nyelven is tudó applikációval történik. Egyszerűen csak felregisztráljuk NFC-n keresztül a kulcsokat az applikációba, ugyanígy járunk el a zárbetétekkel, majd az applikációban megadjuk, hogy melyik kulcs mit is nyithat. Ezt az adatot majd külön-külön "rátöltjük" a zárbetétekre és már készen is vagyunk.

A jogosultságok bármikor megváltozathatóak, újraoszthatóak.

A fenti mondat talán a legnagyobb előnyét jelöli meg az Eniq zárbetétnek, mert gyakorlatilag általa rendelkezhetünk egy olyan zárrendszerrel ahol teljes a felxibilitás. Ha belegondolunk, egy hagyományos zárbetekből álló zárrendszer esetén, a jogosultságok szerint kerül a zárrendszer legyártásra, az utólag csak nagyon nehézkesen megváltoztatható. Az eniq esetén ez a változtatás percek kérdése. További nagy előnye, egy hagyományos zárrendszerrel összevetve akkor jelentkezik ha megvizsgáljuk azt, hogy mi történik ha egy kulcsot netán a főkulcsot elhagyjuk. A hagyoményos rendszert ekkor általában új rendszerre cseréljük magas költség mellett. Az Eniq zárbetétetnél egyszerűen letiltjuk az elhagyott kulcsot, helyébe egy újat ruházunk fel annak jogosultságaival.

https://zar-zarbetet.hu/dom_eniq_pro

 

Vissza