Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Hírek

2017.06.12
KFV többpontos zárak

A KFV zárakat a szakma mindig is a legjobb zárak közé sorolta minőségük tekintetében. A zar-zarbetet.hu webáruház is megkezdi ezen gyártó termékeinek a forgalmazását, amely első lépése a kilincsműködtetésű többpontos zárak áruházban történő megjelenítése. A KFV többpontos zárak áruházunkban 4 görgős, 2 csapos és csapos-kampós változatokban lesznek elérhetőek.

KFV logó

A 4 görgő esetében 4 db gombafejű görgőt jelent, így egyes esetekben akár a Maco zárak alternatívája is lehet. A görgős többpontos zárak magasabb biztonságot nyújtanak feszítés ellen, mivel azok "kapaszkodnak" a görgőfogadóba míg a sima görgős zárak nem. (KFV AS 4100)

A még magasabb biztonság irányába téve egy újabb lépést a 2 csapos zár következik, amelynél a kilincs felhúzásakor alul és felül egy-egy újabb zárnyelv bújik elő az előlapból. (KFV AS 4350)

A KFV zár termékcsoport biztonság terén kínálatunkban a csapos-kampós változatnál ér véget, ahol a kilincs felhúzásakor a csapok mellett egy-egy kampó is megjelenik, így többszörözve a zárás masszív mivoltát. (KFV AS 4600)

A KFV zárak működésbeli sajátossága, hogy a csapdanyelv (a kilincs által működtetett nyelv alatti 2. nyelv) nem a kilincs felhúzásakor mozdul ki a helyéről, hanem a zárbetét elfordításakor. Mindez, semmilyen formában nem befolyásolja a zár működését, hazsnálhatóságát, a legtöbb felhszanálónak fel sem tűnik. Mindössze azért szeretnánk ezt megjegyezni, hogy a Vásárló a zárral kapcsolatos minden apró részletről a lehető legnagyobb tájékoztatást kapja.

Webáruház készítés