Összehasonlítás

Árukereső.hu

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Termékajánló

Legkeresettebb termékeink

Hírek

2015.02.16
Árgarancia!

Webáruházunkban mindig is törekedtünk a lehető legkedvezőbb áron történő kiszolgálásra, legyen szó akár egyetlen zárbetétről vagy lakatról. Ezen célunkat most még magasabb szintre emeljük, kialakítottuk oldalunkon egy olyan felületet amellyel bárki elérheti azt, hogy a kiszemelt termékhez a lehető legjobb áron juthasson hozzá. 

A felületet árgarancia néven vezetjük be. Kilakításának motívációját a saját és ismerőseink vásárlási szokása szolgáltatta, ugyanis azt tapasztaltuk, hogy esetenként lehet önkéntelenül is, de a kiszemelt terméket a legkedvezőbb áron kínáló webáruházban rendeltük meg. Ez így rendben is van, azonban tovább vizsgálva a dolgot azt is észerevettük, hogy abban az esetben ha egyszerre több terméket is szeretnénk vásárolni akkor gyakran nem ugyanabban a webáruházban találtuk meg mindegyiket a legolcsóbban. Egyik terméket itt, a másikat pedig ott ajánlották kedvezőbb áron. Ekkor - esetenként némi számolgatás után - valamilyen irányú kompromisszumot kellett kötnünk. Az általunk kialakított felületet ezért hívjuk árgaranciának, mivel általa garantálható, hogy minden termékehez a legjobb áran jusson hozzá, egyazon webáruházból. Áruházunkban az áragarancia okán sem zárbetétet, sem lakatot, sem zárat nem talál akciósként feltüntetve, jelzés esetén (árgarancia űrlap kitöltésével) egyedileg akciózzuk be Önnek!

Valahol olcsóbban kínálják a terméket? Jelezze nekünk és mi igyekszünk egy kedvezőbb árat ajánlani Önnek. Munkaidőben 20 percen belül válaszolunk a megkeresésre.

 

>>> Árgarancia űrlap itt

 

Webáruház készítés