Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Információk

Elérhetőség
Ügyfélszolgálat elérhetőségei 
Központi e-mail cím: info@zar-zarbetet.hu
Tóth Tibor
(Zárbetét, zár, zárrendszer)
+3620/342-5040
toth.tibor@webzar.hu
Borsodi János
(Pánikzár, szerszám)
+3620/255-2646 borsodi.janos@webzar.hu
Simon Zsuzsa
(Pénzügyek, számla másolat)
+3620/215-1775 penzugy@webzar.hu
Szállítási díjak (Házhozszállítás vagy GLS csomagpontra szállítás egyaránt elérhető)

Házhozszállítás

Csomagpontra szállítás

Rendelési érték Szállítási díj
0 - 30.000 Ft-ig 1.490 Ft
30.000 Ft felett  Ingyenes
Előértesítés*  Ingyenes
Minimum rendelési érték : Bruttó 1.000 Ft

Személyes átvétel: (4400 Nyíregyháza Simai út 9.) Térkép

Ingyenes

* a kiszállítás napján értesítést kap a GLS-től, hogy mikor várható a kiszállítás. (3 órás időintervallum megjelölés)

Szállítási díjak  |  Fizetési módok  |  Szállítási határidő  |  Ismerjen meg minket  |  Online ügyintézés 10+ ügytípus  |  Üzletünk bemutatása  |  Nagykereskedelem

 

Cégnév / Név:
Webzár KFT
Cím:
4400 Nyíregyháza, Simai út 9.
Személyes átvétel itt:
Zárszaküzlet - 4400 Nyíregyháza Simai út 9. (egykori autószalon)
Ügyfélszolgálati telefonszám:
Áruház neve:
Online zárszaküzlet
Adószám:
25552023-2-15
EU adószám:
HU25552023
Cégjegyzék szám:
15-09-083486
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2016.05.23.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr. Szemán Sándor
Bankszámlaszám:
OTP 11744003-21136809
Kapcsolattartó neve:
Gyetkó Krisztián
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3620/342-5040
Kapcsolattartó e-mail címe:
Kereskedelmi nyilvántartási szám::
B-15.685/2016
Helyileg illetékes Okmányiroda::
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda, 4400  Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Területileg Illetékes Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége::
 4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10. (42)500-694
Kereskedelmi  és Iparkamara Békéltető testülete::
4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. (42)311-544
Nyílvántartásba vevő kamara::
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Jegyző::
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője 4401 Nyíregyháza Kossuth tér 1. (DR. SZEMÁN SÁNDOR)
Adatvédelmi nyilvántartási szám::
NAIH-99776/2016.
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 000 Ft

Fő tevékenység:

(termékek és szolgáltatások köre)

Zárbetétek, zárak, lakatok, kilincsek valamint ajtócsukók kereskedelme a lakosság valamint kedvezményes feltételekkel viszonteladók, beépítők, zárjavítók irányába. Kiegészítő szolgáltatások értékesítése, mint kulcsmásolás valamint zárrendszer készítés.
Kiszolgálás módja: Online webáruházként működünk, azonban üzletet is üzemeltetünk, így a kiválasztott termékeket futárszolgálattal is ki tudjuk szállíttatni, de személyesen is bejöhet érte üzletünkbe.
Rendelési információk: Áruházunkban a rendelés regisztrációhoz kötött, ezt megteheti a regisztráció menüpontra kattintást követően. A leadott megrendelések munkanapokon, munkaidőben kerülnek feldolgozásra 08 - 16 H között. A munkaidőn túl vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A rendelésekről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail csupán a rendelés leadásának tényét hivatott visszaigazolni, a megrendelés visszaigazolása manuálisan küldött e-mail útján történik, melyben szerepel az adott megrendelésre vonatkozó szállítási határidő és minden egyéb információ egyaránt. A manuális visszaigazolás a feldolgozást követően kerül kiküldésre.
Szállítási határidő: A forgalmazott termékek többsége saját, fennmaradó része pedig partnereink raktárában állandóan elérhető.  Amennyiben rendelésének minden eleme saját raktárunkban rendelkezésre áll akkor a termékek 2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz, ha akár egyetlen eleme rendelésének partnerünk raktárában érhető csak el, akkor a szállítás némileg hosszabb időt vesz igénybe de semmiképpen sem hosszabb, mint 7 munkanap. A manuálisan küldött visszaigazoló e-mail minden esetben tartalmazza a kiszállítás várható időpontját.
Hibásan leadott / teljesített rendelés esetén:  Amennyiben a leadott vagy kézbesített rendelés kapcsán bármilyen hiba lépett fel, (elírás, hibás mennyiség, nem megfelelő termék, stb.) kérjük azt elérhetőségünk bármelyikén jelezze felénk, hogy lehetőség szerint korrigálhassuk azt. 
Garanciális ügyintézés: A forgalmazott termékekre minimálisan 1 év garanciát vállalunk, kivéve, ha termék leírásában jeleztük, hogy az adott termékre ettől hosszabb a vállalt garancia időtartama. A vásárlás időpontját az általunk kiállított számla igazolja, melyet minden esetben a kézbesített csomagban talál. Garanciálisnak vélt meghibásodás esetén jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel. Telefonon történő egyeztetést követően futárt küldünk a meghibásodott termékért mely a felvételt követő munkanapon visszakerül hozzánk. A termék futártól történő átvételéről, a kibontásáról, a kipróbálásáról, szükség esetén a szétszedéséről digitális videofelvétel készül a későbbi esetleges vitás kérdések tisztázása végett. A cserélt vagy javított termék visszaszállításáról cégünk gondoskodik. Hibás teljesítés, vagy garanciális hiba esetén a termék el-, és visszaszállításának költségét cégünk vállalja. Abban az esetben, ha a bejelentett hiba nem garanciális jellegű vagy a Vásárlónak felróhatóan keletkezett, az el-, és visszaszállításának mindennemű költségét a vásárlóra terheljük. 
Árak, fotók A termékeknél a nettó és bruttó, vagyis az ÁFA nélküli, és a 27%-os ÁFA-val növelt vételár egyaránt feltüntetésre kerül. A nettó árat a teljes egyértelműség kedvéért ( )-ben jelenítjük meg. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, csomagolási költséget nem számolunk fel. A termékek fotói illusztrációk, esetenként eltérhetnek a valóságostól.

 

Szállítás
 • Házhozszállítás - GLS futárszolgálat

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. SMS előértesítés formájában megküldi a GLS a kiszállítás várható időintervallumát 3 órára szűkítve, valamint a futár telefonszámát. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a futárral közvetlenül, vagy a GLS 0629/886-700, vagy a 0620/8900-660-as telefonszámán.

  gls
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  29 999,99  Ft
  1 490 Ft
  30 000  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS CsomagPontok
  Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
  gls_hu_dropoffpoints
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  29 999,99  Ft
  1 490 Ft
  30 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Házhozszállítás - Sprinter futárszolgálat

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. A kiszállítás további részleteiről a csomagszám ismeretében itt tájékozódhat.

  Házhozszállítás - Sprinter futárszolgálat
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  29 999,99  Ft
  1 490 Ft
  30 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Személyes átvétel üzletünkben, Nyíregyházán

  A megrendelt termékeket személyesen átveheti a 4400 Nyíregyháza Simai út 9. szám alatti üzletünkben, az egykori autószalon helyén. H-P.: 08:00-16:30 Szo.: 08:00-12:00 V.: Zárva   TÉRKÉP (új ablakban nyílik meg)

  Szállítási költség: 0 Ft
Fizetés
 • Azonnali fizetés bankkártyával - Barion
  Díjmentes fizetési megoldás! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 • Fizetés a futárnál (készpénz vagy bankkártya)

  A csomag ellenértékét annak átvételekor a futárnak szükséges kifizetnie, készpénzben vagy bankkártyával. Ezen fizetési mód esetén bruttó 300 Ft utánvét kezelési díjat számítunk fel.

 • Fizetés a csomagponton (készpénz vagy bankkártya)
  A csomag ellenértékét annak átvételekor a csomagponton szükséges kifizetnie, készpénzben vagy bankkártyával. Ezen fizetési mód esetén bruttó 300 Ft utánvét kezelési díjat számítunk fel.
 • Előre utalás

  Ezen fizetési mód valasztásakor a rendelés végösszegét átutalással egyenlíti ki bankszámlánkra. Rendelését az utalás beérkezését követően készítjük össze és adjuk át a futárszolgálatnak. Az átutaláshoz szükséges adatok:
  (a visszaigazoló e-mail is tartalmazza)


  - Kedvezményezett : Webzár KFT. 
  - Bankszámlaszám :
  OTP 11744003-21136809
  - Megjegyzés rovat :
  A visszaigazolás azonosítója SORD-......

 • Készpénzzel üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvétel esetén készpénzzel is fizethet.
 • Bankkártyával üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvétel esetén bankkártyával is fizethet.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!