Új jelszó kérése

Termékajánló

Legkeresettebb termékeink

Információk

 • info

  Ügyfélszolgálati telefonszám 1.:
  Általános kérdések, szállítás, számlázás
  Hétfőtől - Péntekig: 09-17H

  +3620/342-5040

  Ügyfélszolgálati9 telefonszám 2.:
  Roto vasalat, többpontos zár
  Hétfőtől - Péntekig: 09-17H

  +3620/276-4070
  Ügyfélszolgálati e-mail cím:
  A levelekre rövid időn belül válaszolunk.
  info [kukac] zar-zarbetet.hu
  gls autó

  A házhozszállítás díja:
  Súlytól és értéketől függetlenül.

  990 Ft / csomag

  Csomag előrejelzés lehetősége!
  A kézbesítés reggelén SMS-ben értesül a szállítás 3 órás időintervallumáról, pl.: 11-14 között. A futárt elegendő ezen időpontok között figyelnie.

  Fő tevékenység:

  (termékek és szolgáltatások köre)

  Zárbetétek, zárak, lakatok, kilincsek valamint ajtócsukók kereskedelme a lakosság valamint kedvezményes feltételekkel viszonteladók, beépítők, zárjavítók irányába. Kiegészítő szolgáltatások értékesítése, mint kulcsmásolás valamint zárrendszer készítés.
  Kiszolgálás módja: Online webáruházként működünk, így kizárólag szerződött futárszolgálatunkkal történő kiszállítás útján juthat el a termék Önhöz. Személyes átvételre nincsen lehetőség.
  Rendelési információk: Áruházunkban a rendelés regisztrációhoz kötött, ezt megteheti a regisztráció menüpontra kattintást követően. A leadott megrendelések munkanapokon, munkaidőben kerülnek feldolgozásra 08 - 16 H között. A munkaidőn túl vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A rendelésekről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail csupán a rendelés leadásának tényét hivatott visszaigazolni, a megrendelés visszaigazolása manuálisan küldött e-mail útján történik, melyben szerepel az adott megrendelésre vonatkozó szállítási határidő és minden egyéb információ egyaránt. A manuális visszaigazolás a feldolgozást követően kerül kiküldésre.
  Szállítási határidő: A forgalmazott termékek többsége saját, fennmaradó része pedig partnereink raktárában állandóan elérhető.  Amennyiben rendelésének minden eleme saját raktárunkban rendelkezésre áll akkor a termékek 2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz, ha akár egyetlen eleme rendelésének partnerünk raktárában érhető csak el, akkor a szállítás némileg hosszabb időt vesz igénybe de semmiképpen sem hosszabb, mint 7 munkanap. A manuálisan küldött visszaigazoló e-mail minden esetben tartalmazza a kiszállítás várható időpontját.
  Hibásan leadott / teljesített rendelés esetén:  Amennyiben a leadott vagy kézbesített rendelés kapcsán bármilyen hiba lépett fel, (elírás, hibás mennyiség, nem megfelelő termék, stb.) kérjük azt elérhetőségünk bármelyikén jelezze felénk, hogy lehetőség szerint korrigálhassuk azt. 
  Garanciális ügyintézés: A forgalmazott termékekre minimálisan 1 év garanciát vállalunk, kivéve, ha termék leírásában jeleztük, hogy az adott termékre ettől hosszabb a vállalt garancia időtartama. A vásárlás időpontját az általunk kiállított számla igazolja, melyet minden esetben a kézbesített csomagban talál. Garanciálisnak vélt meghibásodás esetén jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel. Telefonon történő egyeztetést követően futárt küldünk a meghibásodott termékért mely a felvételt követő munkanapon visszakerül hozzánk. A termék futártól történő átvételéről, a kibontásáról, a kipróbálásáról, szükség esetén a szétszedéséről digitális videofelvétel készül a későbbi esetleges vitás kérdések tisztázása végett. A cserélt vagy javított termék visszaszállításáról cégünk gondoskodik. Hibás teljesítés, vagy garanciális hiba esetén a termék el-, és visszaszállításának költségét cégünk vállalja. Abban az esetben, ha a bejelentett hiba nem garanciális jellegű vagy a Vásárlónak felróhatóan keletkezett, az el-, és visszaszállításának mindennemű költségét a vásárlóra terheljük. 
  Árak, fotók A termékeknél a nettó és bruttó, vagyis az ÁFA nélküli, és a 27%-os ÁFA-val növelt vételár egyaránt feltüntetésre kerül. A nettó árat a teljes egyértelműség kedvéért ( )-ben jelenítjük meg. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, csomagolási költséget nem számolunk fel. A termékek fotói illusztrációk, esetenként eltérhetnek a valóságostól.

  További információk érhetőek el a "Hogyan vásároljon?" oldalunkon, vagy ide kattintva.

  Cégnév / Név: Webzár KFT
  Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 3.
  Személyes átvétel itt: Zárszaküzlet - 4400 Nyíregyháza Ungvár sétány 3.
  Ügyfélszolgálati telefonszám: +3620/342-5040
  Ügyfélszolgálati e-mail cím: info [kukac] zar-zarbetet.hu
  Weboldal: https://zar-zarbetet.hu
  Áruház neve: Online zárszaküzlet
  Adószám: 25552023-2-15
  EU adószám: HU25552023
  Cégjegyzék szám: 15-09-083486
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2016.05.23.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Szemán Sándor
  Bankszámlaszám: OTP 11744003-21136809
  Kapcsolattartó neve: Gyetkó Krisztián
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3620/342-5040
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] zar-zarbetet.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 2 000 Ft!
  Kereskedelmi nyilvántartási szám: B-15.685/2016
  Helyileg illetékes Okmányiroda: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda, 4400  Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
  Területileg Illetékes Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége:

     4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10. (42)500-694

  Kereskedelmi  és Iparkamara Békéltető testülete:

     4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. (42)311-544

  Nyílvántartásba vevő kamara:

  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

  Jegyző: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője 4401 Nyíregyháza Kossuth tér 1. (DR. SZEMÁN SÁNDOR)
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-99776/2016.
 • » GLS futárszolgálat

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS 061/8020-265 telefonszámán.

  Szállítási költség990 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat + SMS

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt.


  GLS Preadvice Service Logo 


  Ezen csomagjainkhoz biztosítjuk a GLS Preadvice Service szolgáltást, amely alapján a kézbesítés reggelén érkezik egy SMS a GLS-től, ami tartalmazza a csomag azonosítószámát, valamint egy 3 órás időintervallumot (pl. 10-13H) amikor a kézbesítés várható. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS 061/8020-265 telefonszámán.

  Szállítási költség1 090 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat + SMS + RK

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. 


  GLS Preadvice Service + Rugalmas kézbesítés


  Ezen csomagjainkhoz biztosítjuk a GLS Preadvice Service és a GLS FlexDelivery Service szolgáltást, mely három alkalmas kézbesítési kísérletet foglal magában! A kézbesítés reggelén érkezik egy SMS a GLS-től, ami tartalmazza a csomag azonosítószámát, valamint egy 3 órás időintervallumot (pl. 10-13H) amikor a kézbesítés várható. A kézbesítési kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre, melyben a kiszállítási rendelkezést megváltoztathatja, új helyszínt vagy új időpontot adhat meg. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS 061/8020-265 telefonszámán.

  Szállítási költség1 240 Ft
  gls
 • » Utánvét

  A csomag ellenértékét annak átvételekor a futárnak szükséges kifizetnie készpénzben.

  » Előre utalás

  Ezen fizetési mód valasztásakor a rendelés végösszegét átutalással egyenlíti ki bankszámlánkra. Rendelését az utalás beérkezését követően készítjük össze és adjuk át a futárszolgálatnak. Az átutaláshoz szükséges adatok:
  (a visszigazoló e-mail is tartalmazza)


  - Kedvezményezett : Webzár KFT. 
  - Bankszámlaszám :
  OTP 11744003-21136809-00000000
  - Megjegyzés rovat :
  A rendelés során magadott számlázási név

 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés