Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Ronis bútorzár

8termék18

Napjainkban a bútorzárak területén biztonságtechnikai szempontból senkinek sem ismeretlenek a Ronis bútorzárak, hiszen ezen a területen terjedtek el leginkább. A Ronis közel 100 éve foglalkozik gyártással, fejlesztéssel és értékesítéssel, így elmondhatjuk, hogy széles körű tapasztalattal rendelkezik az emberek és az objektumok védelmének tekintetében.

Múltját tekintve a Ronis 1916-ban alapított francia gyártó. A gyár 1936-ban gyártotta az első laposkulcsot, 1990-ben pedig  csatlakozott a Securidev cégcsoporthoz, azóta képviseletei a kontinens több országában megtalálhatóak. Maga a Securidev egy független európai iparcsoport, amelynek célja a nagy szervezetek elektromos és elektronikus hozzáférési szabályainak megalkotása, gyártása és forgalmazása. Zárakra és biztonsági rendszerekre specializálódott.

Ezt követően a cégcsoport tovább fejlődött és terjeszkedett, 2002-ben például megerősítette piaci részesedését Közép- Európában az Euro Elzett magyarországi cég, valamint a szlovén Titan cég megvásárlásával. Majd 2004-ben megvásárolta a lengyel Metalplast-Czestochowa céget. Folyamatos terjeszkedésének köszönhetően úgy döntött 2015-ben, miután csatlakozott hozzá az MCM, ezzel spanyol piacvezetővé téve a céget, hogy összpontosítja erősségeit azáltal, hogy egyedülálló márkát hoz létre a legtöbb leányvállalatának a piac és a földrajzi elhelyezkedésük szerint. Ma a cég a DOM Security nevet viseli.

A sok év során megszerzett tapasztalatokat innovatív módon igyekszik felhasználni és kombinálni a legmodernebb technológiával arra összpontosítva, hogy a legkorszerűbb és legpraktikusabb védelmi módokat kínálja felhasználóinak. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy otthonában, a munkahelyén biztonságban érezze magát, valamint nemcsak önmagát, de nehezen megszerzett értékeit és bizalmas okmányait is biztonságban tudhassa.

Fő szakterülete a különböző búrorzárak gyártása irodabútorokhoz, postaládákhoz, lemezszekrényekhez, speciális vitrinekhez, fiókokhoz, játékautomatákhoz, fegyverszekrényekhez, páncélszekrényekhez, valamint főkulcsos és azonos zárlatú bútorzárak tervezése és kivitelezése. Az innovatív technológia alkalmazásán kívül mindezt a legjobb minőségű anyagok felhasználásával valósítja meg.

Végezetül tehát, ha megbízható zártípust szeretne, amely az élet számos területén felhasználható, válassza nyugodt szívvel a Ronis zárakat.