Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

Moduláris zárbetét

A moduláris zárbetét kifejezést mi magunk is rendszeres használjuk webáruházainkban, azonban azt, hogy a kifejezés igazán mit is jelent megfelelő részletességgel még sehol nem publikáltuk.

A kifejezést azon termékekre használjuk, melyeket elemekből - részegységekből lehet összeállítani azok nem egy egészként kerülnek legyártásra. Zárbetétekre konkretizálva azon típusok tartoznak ide melyeket mi magunk is össze tudunk építeni a külön-külön legyártott alkatrészekből. Ezek a termékek szinte kivétel nélkül egy acél gerincre építhetőek fel. A gerincből számos különböző méret létezik, mindig a megfelelő kiválasztásával történik a zárbetét megépítése. 5 - 10 - 20 mm-es toldók alkalmazása által állítható össze a kimagasló méretválaszték bármelyike.

moduláris zárbetétA gyakorlatban ennek ott van komoly jelentősége, hogy lehetőség van olyan méretű zárbetéteket is pillanatok alatt "összerakni" amelyek előre legyártottan a nagyon ritka előfordulások miatt szinte biztos, hogy sehol sincsenek készleten. Adott egy koffer tele mindenféle alkatrészekkel és megfelelő szaktudás mellett nincsen olyan méret ami ne lenne szinte azonnal kiszolgálható.

A modularitás másik, és talán az előzőnél is nagyobb előnye az, hogy ezek a cilinderek a későbbiekben szétszedhetőek méretük szabadon megváltoztatható. Konkrét példával élve és abból kiindulva, hogy a moduláris termékek szinte minden esetben a prémium kategóriába sorolhatóak könnyedén előfordulhat olyan eset amikor a drága, akár több tízezer forintos zárbetét mérete egyszer csak már nem megfelelő. Az eset egy költözés vagy ajtócsere alkalmával szinte biztosan bekövetkezik. Moduláris zárbetét esetén ekkor felkeressük a megfelelő zárszaküzletet és a méretet az új ajtóhoz igazítják egy új hengerzár árának a töredékéért. Mindez hagyományos hengerzár esetén semmiképpen sem, kivitelezhető. 

A cikk megírásának pillanatában a Tokoz Pro 300 és 400 termékek azok melyek rendelkeznek a fent leírt előnyökkel, azonban a lehetőségek hamarosan a Tokoz Tech családdal is gazdagodni fognak. 

Webáruház készítés