Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Maco többpontos zár

A zárak nevében az "iS" jelölés gomba alakú görgőt jelenti, a 4is 4db-ot, a 2iS 2db-ot. Az ACS jelölés pedig csapot (nyelvet) amely a normál zárnyelvekhez hasonlóan működik. Azon változatok is elérhetőek amelyeknél 2 csap és 2 görgő került elhelyezésre. Áruházunkban kizárólag a gyakran előforduló Maco ajtózár típusok kerültek feltüntetésre.


10termék110

 

A MACO autonóm és független családi vállalkozás, amelyet Lorenz Mayer hozott létre 1974-ben az ausztriai Altenmarktban. Ausztriában a gyárat sokan a mai napig Mayer-ként emlegetik. Az alapítás után 5 évvel a társaság Altenmarkt-ból Salzburg-ba költözött.

 

 

1971-ben egy tragikus munkahelyi baleset következtében Lorenz Mayer életét vesztette, így Ernst Mayer vette át a társaság irányítását. Az ezt követő időszakban, 1972-1992 között a cég dinamikusan növekedett, 25 400 m²-es gyárrá fejlődött, amely 590 alkalmazottat foglalkoztatott. A 1990-es években már több európai országban is jelen voltak, pl.: Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Németországban is. Az elsődleges telephelyük továbbra is Salzburgban helyezkedett el, ahol termeléssel, fejlesztéssel, adminisztrációval és eladással is foglalkoztak.

1994-ben létrehoztak egy termelőüzemet az ausztriai Trieben-ben, majd folytatták a terjeszkedést más európai országokban. Pl.: Lengyelországban, Spanyolországban, Franciaországban, Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában. Trieben-ben készül egyébként a MACO termékek nagyrésze. Napjainkban az üzem legnagyobb előnyének a legújabb munakállomások tekinthetőek és a környezetbarát rendszerek. Ezenkívül modern logisztikai központtal és teljesen automata raktárral rendelkeznek. A tengerentúli piacokat és a leányvállalatok partnereit ezen a raktáron keresztül szolgálják ki.

2010-ben Ausztriában egy újabb gyártóüzemet hoztak létre, Mauterndorf-ban, Oroszországban, Kaluga-ban pedig egy összeszerelő üzemet és értékesítési leányvállalatot.

2011-ben már Horvátországban is megjelent a MACO. 2015-ben a cégnek új vezetése lett, de továbbra is családi vállalkozás maradt. 2017-ben bővítették a kalugai összeszerelő üzemet, valamint Lengyelországban megnyitották a gliwicei összeszerelő üzemet. A kalugai üzemben gyűjtik össze az ausztriai üzemekből származó fél alkatrészeket és szállítják az orosz piacra. A gliwicei üzemben állítják össze az osztrák gyártásból származó alkatrészeket, valamint itt található a 2. központi raktár, amely 7.000 raklap tárolására alkalmas.

Filozófiájukat tekintve, a magasszintű termelés elsődleges feltételének a "házon belüli" speciális gépek gyártását tekintik. Emellett fontos szerepet tölt be a salzburgi képzőműhely is, amely a kiváló minőség érdekében a legmodernebb technológiával van felszerelve. A folyamatos innovációt és a megbízhatóságot tartják szem előtt, gyakorlat-orientált termékmegoldások kidolgozására törekszenek.