Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

KFV és MCM többpontos zár

Ebben a kategóriában két gyártó, a KFV és az MCM többpontos zárai közül választhat. A megfelelő méretű többpontos zár kiválasztása során a következő szempontokat kell figyelembe venni:

  • a DM méretet, vagyis az előlap külső széle és a kilincstengely közepe közötti távolságot
  • a kilincstengely közepe és a kulcslyuk közötti távolságot
  • az előlap szélességét
  • a záróelemeket
  • a bezárás módját (kilincsemeléses vagy kulcsemeléses)

 


9termék19

A KFV, vagyis Karl Fliether GmbH & Co. KG történetét kutatva 2 lényeges évszámmal találkozhatunk. Az egyik jelentős időpont 1868, ekkor alapították meg a céget, a másik pedig 2006, amikor a SIEGENIA átvette Velbertben a vállalatot. Ezzel a lépéssel jelentős mértékben bővítette a SIEGENIA a termékpalettáját, hiszen a KFV rendívül ismert a kifogástalan minőségű ajtószerelvények, többpontos zárak és reteszelő rendszerek terén. Ez az év abból a szempontból is jelentős volt, hogy a KFV ekkor bővítette ki pánik- és tűzvédelmi ajtók zárainak, valamint többpontos zárainak kínálatát. A SIEGENIA-val való szoros együttműködés lehetővé tette, hogy széleskörű termékkínálatot biztosítsanak az ajtó-és ablakgyártók számára. Manapság már több, mint 2800 dolgozó foglalkozik világszerte a KFV termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a világ 80 országában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MCM, vagyis Metalurgica Cerrajera de Mondragon spanyol cég megalapítására 1932-ben került sor. A spanyol és a nemzetközi piacon is egyaránt elismert és népszerű vállalat nevéhez kiváló minőségű beléptető rendszerek, elektromos zárak és mechanikus zárak fűződnek. Több, mint 70 éves működésük során rengeteg tapasztalattal gazdagodtak ezen termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása terén. Számos területen alkalmazható terméket fejlesztettek ki, például a vállalatok igényeit figyelembe véve speciális és kifinomult biztonsági zárakat, beléptető rendszereket, vagy a szállodák számára megfelelő elektronikus zárakat, széfeket stb. Filozófiájuk alappillére a minőség és az innováció iránti elkötelezettség. Céljuk a változó piaci igények gyors kiszolgálása, a tökéletes megoldások megtalálása. Napjainkban több, mint 2000 értékesítési ponttal rendelkeznek Spanyolországban és több, mint 50 országba exportálnak. 2015 óta a már jól ismert Securidev cégcsoport tagja.