Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Szerszám

Kéziszerszám kategóriánkban találhatóak azok a szerszámok, amelyek egyaránt megfelelőek nagyobb munkálatok elvégzésekor (pl. bútorok összerakása, szerelvényezés, ajtó,-ablakbeépítés) és egy kisebb, otthoni barkácsolás során. Ide tartoznak a fúrószárak, behajtóhegyek, vágószerszámok, mérőeszközök és a kalapács. Kedvező árfekvéssel rendelkező fúrószáraink kiválasztása előtt figyelembe kell venni a megmunkálandó anyag típusát (pl. fa, fém, acél, szénacél, műanyag stb.), valamint a fúrószár hosszúságát és átmérőjét is. Kiváló minőségűek Yato fúrószáraink, amelyek segítségével keményebb műanyagokat és fémeket, saválló acélokat, szénacélokat és szerszámacélokat is fúrhatunk. Alkalmasak ipari célú felhasználásra is, kivéve kő, fal és beton fúrásához. Beton, tégla, ytong, mészkő, vakolat és csempe fúrásához inkább SDS ütvefúró fúrószárainkat javasoljuk. Széles körben elterjedtek a csigafúrók is, amelyek közül a HSS-G csigafúrókkal közepesen kemény műanyagokat, bútorlapokat, zártszelvényeket is fúrhatunk.

Az általunk kínált behajtóhegyeket tekintve PH, PZ, Torx fejű és Titan bevonatos behajtóhegyek közül lehet választani attól függően, milyen anyag megmunkálásához van rá szükség. A Titan bevonatos behajtóhegyek rendkívül pozitív tulajdonsága amellett, hogy nagyfokú terhelésnek is ellenállnak, hosszú élettartammal rendelkeznek.

Vágószerszámaink a pontos és gyors méretre szabást és darabolást teszik lehetővé. Kategóriánk magába foglalja egyrészt a lemezek, profilok szabásához ajánlott vágókorongokat, a rétegelt lemezek, faforgácsok, puha fák íves vagy egyenes vágásához ajálott dekopírlap fűrészeket, valamint a szegecsek, gipszkartonok, csövek és faanyagok darabolásához megfelelő orrfűrészlapokat is. Emellett ide tartoznak a mindennapok során a háztartásban is gyakran szükséges szikék műanyagházas vagy fémházas kivitelben. Ezekhez alkalmas pengét is vásárolhatunk külön, hiszen gyakori használat mellett viszonylag hamar tompává válnak. Eltérő hosszúságú mérőszalagok találhatóak mérőeszköz kategóriánkban, amelyek értelemszerűen a pontos mérést teszik lehetővé. Ebben a témakörben utolsó alkategóriánk a Kalapács, amelynek funkcióját senkinek sem kell bemutatni.