Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

Kerékpárlakat, motorzár

Főkategória >Kerékpárlakat, motorzár

Ebben a kategóriában az alábbi termékkörökből válogathat:

U-lakatok:

Az U-lakatok igazi klasszikusnak számítanak a kerékpárok és motorok védelmében, hiszen a mozgó alkatrészt nem tartalmazó, masszív alapanyagokból készült zármechanizmusok kitűnő alapot biztosítanak a lehető legerősebb ellenálláshoz. Használatukat a rendőrség és a biztosítók is javasolják. Egyes típusok rendelkeznek riasztó funkcióval is.

Hajtogatható zárak:

A hajtogatható zárak egyedülálló termékjellemzőkkel bírnak könnyű, rugalmas és kis helyet foglaló kialakításuknak köszönhetően. Több féle színben és méretben kaphatóak az igényeknek megfelelően. Esetükben a lapok és az illesztések edzett acélból készülnek, hogy a maximális védelmet nyújtsák. Külső műanyag borítással rendelkeznek, amely megvédi a kerékpárt a sérüléstől.

Lánczárak:

A lánczárak szintén klasszikusnak számítanak ebben a témakörben. Rugalmasságuknak köszönhetően a kerékpár fix tárgyakhoz való rögzítése kényelmes és sokoldalú. Segítségükkel megakadályozható az illetéktelen általi eltulajdonítás, lopás.

Kábelzárak:

A különlegesen erős acélszálat páncélként veszik körül az edzett acélból készült, egymást átfedő héjak, jelentősen növelve ezzel a feltörési kísérletekkel szembeni ellenállást. Mindezek ellenére a zár súlyát csak kis mértékben növeli ez a technológia, rugalmasságát megtartva, lehetővé téve így a jármű rögzített tárgyakhoz való egyszerű, mégis biztonságos hozzáerősítését. Ezek a zárak egyaránt ajánlottak és kaphatóak kerékpárokhoz is.


2 termék
Parkolóőr

Webáruház készítés