Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Hoppe London Gombos F4 (2273897)
Hoppe London Gombos F4 (2273897)
Bruttó ár: 19 830 Ft

Hoppe London Gombos F4 (2273897)

Jobb vagy bal???
A gomb tetszőlegesen felszerelhető, így egyaránt passzol jobbos vagy balos felhasználáshoz.
Gyártó
Hoppe
Méretezés
92 mm
Raktáron
Bruttó ár: 19 830 Ft
Termékleírás

Hoppe London gombos kilincs garnitúra műanyag ajtóra F4 színben. 3 átmenő csavarral rögzíthető, ez a típus kizárólag 92 mm kulcslyuktávolsággal rendelhető.

Gombos változat: a belső oldalán kilincs, a külső oldalán pedig gomb található, mely megakadályozza a csukott (nem bezárt) ajtó kinyitását. Nincs balos és jobbos kivitel, a gomb bármely irányban felrakható a felszerelés közben.

FIGYELEM! A legtöbb esetben az ajtó kulcsra zárása előtt a kilincs felhúzása szükséges, így ezen kilincs garnitúra ilyen ajtókhoz nem használható, hiszen kívül nincs kilincs amit felhúzhatnánk.

A kilincs az ajtó legfontosabb kiegészítője. Ezek a szerelvények mind kiváló minőségű, korrózióálló ötvözetből készülnek, valamint a normál ajtókilinccsel ellentétben nagyságrendekkel könyebb a felszerelése is. Ellenálló a környezeti hatásokkal, a nedvességgel (pl. izzadság) és kisebb mechanikai hatásokkal szemben, hisz a betörések nagy része az ajtón keresztül történik. A címet rögzítő csavarok kívülről nem látszanak, így nem lehet leszerelni. Ezen kilincsek felületéhez a legjobb minőségű rézötvözeteket használják, ezzel biztosítva a nagy mértékű karcállóságot. A szerelvények terméktípustól függően statikus terhelési és tartóssági vizsgálatokon esnek át, ezzel is garantálva a vásárló megelégedettségét. Nem igényelnek különösebb karbantartást, a szennyeződés egy nedves ruhával könnyen eltávolítható.

A csomag tartalma:

Külső oldali zárcím + gomb 

Belső oldali zárcím + kilincs

3 db csavar a rögzítéshez

Kilincstengely

3 db "kupak" a csavar végére.

Termékadatok, jellemzők
Szín:
Bronz
Változat:
Gomb - kilincs
Gyártó:
Hoppe
Cikkszám:
LON923GKF4