Termékek szűrése
Rövidebb oldal
(1)
(13)
(10)
(8)
(5)
(1)
Hosszabb oldal
(4)
(4)
(6)
(8)
(9)
(7)
Változat
(1)
(1)
(19)
(17)
Típus
(21)
(17)
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

Elzett zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Elzett zárbetét

Az Elzett 751-757 zárbetétek alap biztonságot nyújtanak, lakattal kombinálva és zárrendszerben is elérhetőek kínálatunkban. Jellemzőjük az 5 csapos működés, 2 év magyarországi garancia, MABISZ minősítés. Továbbfejlesztett változata az Elzett x-11 zárbetét, melynek működését 11 csap biztosítja 3 sorban, biztonsági kódkártyával és 5 db pontfúrt kulccsal rendelkezik, maximális védelmet nyújt a leggyakoribb zárnyitási módszerek ellen.


Sorrend:


A Közép-európai piacon már jól ismert Euro-Elzett termékek, zárak majdnem minden otthonban megtalálhatóak, legyen szó fa,- vagy műanyag ajtóról, vagy kertkapuról. Az Euro-Elzett zárak, termékek gyártása napjainkban a DOM-Elzett Kft. felügyelete alatt zajlik.

A cég alapítására 1919-ben került sor, alapítója a győri iparos, László Zoltán volt. A vállalat neve az ő nevének kezdőbetűiből állt össze, LZ. Kezdetben László Zoltán Fémárugyár néven működött, mint egyéni cég, amely kisipari vasáruk gyártásával foglalkozott, majd bútor-és épületzárak előállításával bővítette tevékenységi körét. A termelés Győrben zajlott, Budapesten csupán a kereskedelmi kirendeltsége működött. Az 1929-es gazdasági világválság sajnos megtörte a vállalat működését és fizetésképtelenné vált. Ekkor alapította meg László Zoltán az Elzett Vasárugyár Rt.-t, amely családi vállalkozásként működött, összefogva így a győri gyárat és a budapesti kereskedelmi képviseletet. A gyár ezután nagyütemben növekedett, bővítve dolgozóinak létszámát. 1948-ban államosították a céget, 1946 végéig az Elzett Vasáruház nevet viselve működött. Ezután olvasztották össze a Fémlemezipari Művekkel és vette fel az Elzett nevet. Ettől kezdve a sátoraljaújhelyi és a soproni gyárak is Elzett márkajelzéssel látták el árucikkeiket. 1948-ban az Angyalföldön található gyár felvette az Elzett Gyár- és Lakatgyár Rt. nevet. A soproni és a sátoraljaújhelyi gyár is megtartotta az Elzett nevet, napjainkban az előbbi az Euro-Elzett, 2018-tól DOM-Elzett és Elzett Sopron cégekben, az utóbbi pedig először Elzett Certa, majd máig Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. néven él tovább, külföldi cégek leányvállalataként.

 


Webáruház készítés