Kategóriák
Termékek szűrése
Változat
(1)
(1)
(19)
(17)
Rövidebb oldal
(1)
(13)
(10)
(8)
(5)
(1)
Hosszabb oldal
(4)
(4)
(6)
(8)
(9)
(7)
Típus
(21)
(17)
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Elzett zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Elzett zárbetét

Az Elzett 751-757 zárbetétek alap biztonságot nyújtanak, lakattal kombinálva és zárrendszerben is elérhetőek kínálatunkban. Jellemzőjük az 5 csapos működés, 2 év magyarországi garancia, MABISZ minősítés. Továbbfejlesztett változata az Elzett x-11 zárbetét, melynek működését 11 csap biztosítja 3 sorban, biztonsági kódkártyával és 5 db pontfúrt kulccsal rendelkezik, maximális védelmet nyújt a leggyakoribb zárnyitási módszerek ellen.


Sorrend:


A Közép-európai piacon már jól ismert Euro-Elzett termékek, zárak majdnem minden otthonban megtalálhatóak, legyen szó fa,- vagy műanyag ajtóról, vagy kertkapuról. Az Euro-Elzett zárak, termékek gyártása napjainkban a DOM-Elzett Kft. felügyelete alatt zajlik.

A cég alapítására 1919-ben került sor, alapítója a győri iparos, László Zoltán volt. A vállalat neve az ő nevének kezdőbetűiből állt össze, LZ. Kezdetben László Zoltán Fémárugyár néven működött, mint egyéni cég, amely kisipari vasáruk gyártásával foglalkozott, majd bútor-és épületzárak előállításával bővítette tevékenységi körét. A termelés Győrben zajlott, Budapesten csupán a kereskedelmi kirendeltsége működött. Az 1929-es gazdasági világválság sajnos megtörte a vállalat működését és fizetésképtelenné vált. Ekkor alapította meg László Zoltán az Elzett Vasárugyár Rt.-t, amely családi vállalkozásként működött, összefogva így a győri gyárat és a budapesti kereskedelmi képviseletet. A gyár ezután nagyütemben növekedett, bővítve dolgozóinak létszámát. 1948-ban államosították a céget, 1946 végéig az Elzett Vasáruház nevet viselve működött. Ezután olvasztották össze a Fémlemezipari Művekkel és vette fel az Elzett nevet. Ettől kezdve a sátoraljaújhelyi és a soproni gyárak is Elzett márkajelzéssel látták el árucikkeiket. 1948-ban az Angyalföldön található gyár felvette az Elzett Gyár- és Lakatgyár Rt. nevet. A soproni és a sátoraljaújhelyi gyár is megtartotta az Elzett nevet, napjainkban az előbbi az Euro-Elzett, 2018-tól DOM-Elzett és Elzett Sopron cégekben, az utóbbi pedig először Elzett Certa, majd máig Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. néven él tovább, külföldi cégek leányvállalataként.

 


Webáruház készítés