Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Elektronikus zárbetét

Az elektronikus zárbetétek kategórián belül a DOM és az Abus kiváló termékei közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet attól függően, mely területen szeretné alkalmazni.

Rendkívül kényelmes megoldást kínálnak azok számára, akik szeretnének eltérni a hagyományos, kizárólag kulccsal történő ajtónyitástól és zárástól. Az okos zárbetétetnek köszönhetően nem kell többé azzal bajlódni, hogy hazaérve elő kell kotorni a zsebükből a kulcsot, vagy minden elindulás előtt ellenőrizni, hogy biztosan náluk van-e, nehogy otthon maradjon. Az elektronikus zárbetétek ugyanis rádiófrekvencia által működtethetők egy távirányító vagy billentyűzet segítségével, hatótávolságuk kb. 5 méter. Ajtónkat kinyithatjuk akár a mobiltelefonunk segítségével is. Mindenképpen kiváló megoldást nyújtanak azok számára, akik szeretnének kipróbálni egy kedvező ár-érték aránnyal rendelkező, sokoldalú megoldást. Az okos zárbetétek mellett részletes leírás található, mely segítségével könnyebb lesz megérteni ennek a típusnak az előnyeit, a beszerelésre vonatkozó tájékoztatást.

Elektronikus zárbetét, nem csak okos otthonokba!

A modern technológia mára az élet minden területére betört. Ami korábban hosszú órákba telt, vagy komoly erőfeszítésbe, az ma már egy gombnyomással elintézhető. Nem csoda, hogy a zárakat sem kerülte el a fejlesztés, ennek köszönhetően pedig létrejöttek az elektronikus zárbetétek. Ezek a zárbetétek rádiófrekvencia által működtethetők egy távirányító vagy billentyűzet segítségével. Nem csak a biztonságot tekintve jó megoldás, de abban az esetben is, ha tele vannak kezei és nehezen tudná lenyomni a kilincset. Mindössze egyetlen gombnyomás és ajtó kinyílik. A zárás szintén ilyen egyszerű elven működik. Ebben az esetben a kulcsot ez a távirányító vagy billentyűzet irányítja. Így egy elektronikus zárbetéthez több irányító is tartozhat, akárcsak a klasszikus zárbetétekhez több kulcs. Az elektronikus zárbetétek hatótávolsága általában 5 méter. A modernebb változatok háttérvilágítással is rendelkeznek, így könnyedén használható az esti órákban is. Az elektromos zárbetétek előnye továbbá, hogy általában előre beállíthatók bizonyos időintervallumok, amikor az ajtó automatikusan nyílik vagy záródik.

Sokan azért is maradnak inkább a klasszikus változatnál, mivel úgy gondolják az elektronikus verzió csillagászati összegekbe kerül, azonban ez tévedés. Ugyanis az okos zárbetétek közt is számtalan különböző fajtát találunk, ennek megfelelően az árakban is nagy különbségek lehetnek. Elektromos zárbetétet tehát nem csak a felső tízezer engedhet meg magának. Valamint egy újabb érv mellette, hogy nem kell egy egész szerelő gárdát kihívni, akik a ház romba döntésével kábeleket használnak. Az okos zárbetét ugyanis szakember segítsége nélkül, a használati utasítás lépéseit betartva egyedül is telepíthető. Mint már említettük nincs szükség kulcshasználatra, így a kulcscsomón sem kell keresgélni a megfelelő darabot. Bizonyos darabok akár a mobiltelefon segítségével is nyithatók, azonban nem akármelyikkel, mivel ehhez regisztrálni kell és megkapni a jogosultságot. Természetesen a jogosultságok bármikor megváltoztathatók, így tényleg csak az tud bejutni az ajtón, akinek erre engedélyt ad.

Ha arra gyanakszik, hogy valami turpiság lévén valaki bejutott, lekérheti a nyitások utolsó 1000 eseményét. Az okoszárbetét nem csak otthonra, de akár irodákba, üzlethelyiségekbe is kiváló választás. Akár apartmanok számára is nagyszerű választás, hisz a folyton váltakozó vendégek sem jelentenek problémát. Az sem probléma ugyanis, ha a kollégák közt nagy a fluktuáció, hisz a kulcstartó tag könnyedén letiltható. A zárbetét tehát csak az engedélyezett személyeknek nyitja meg az ajtót. Abban az esetben, ha a kolléga munkaidőn kívül szeretne bejutni, a belépés megtagadásra kerülhet, hisz akár a belépés kezdeti időszaka és vége is beállítható, így bizonyos idő után már nem lehet belépni az amúgy engedélyezett helyiségbe. A jogosultságok kiadása és visszavonása nagyon egyszerű, még könnyebb is, mintha a kulcsok folyamatosan gazdát cserélnének, mivel ebben az esetben az elkeveredés szóba sem jöhet. Az okos zárbetéthez tartozó applikáció magyar nyelvű, így, ha nem erőssége az idegen nyelv, akkor sem kell aggódni. A webáruházunkban megtekintheti a legkülönfélébb típusú zárbetéteket, melyeket pénztárcája és ízlése szerint kiválaszthat. Az okos zárbetétek mellett bő leírást talál, melyek segítségével könnyebb lesz megérteni ennek a típusnak az előnyeit, a beszerelésre vonatkozó tájékoztatást. Legyen az Ön otthonában is okos zárbetét!