Termékek szűrése
Rövidebb oldal
(7)
(7)
(6)
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)
Hosszabb oldal
(2)
(3)
(4)
(5)
(6)
(7)
(8)
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Összehasonlítás

Dom Eniq® Pro elektronikus zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Elektronikus zárbetét >Dom Eniq® Pro elektronikus zárbetét

Dom Eniq® Pro elektronikus zárbetét a zárbetétek innovációjának csúcskategóriás terméke. Számos előnye mellett telepítése is rendkívül egyszerű, semmilyen kábelezést, átalakítást, rombolást nem igényel. Alkalmazása során könnyedén kezelhetjük a jogosultságokat, ki, mikor és melyik ajtón mehet be. Ezek a jogosultságok egyszerűen, bármikor és ideiglenesen is szabályozhatóak. Azáltal, hogy rögzíti az utolsó 1000 eseményt, ellenőrizhetjük, hogy egy adott ajtón ki és mikor lépett be.

Telepítéséről, előnyeiről és felhasználásáról a terméknél található részletes leírás segítségével tájékozódhat.


Sorrend:


A DOM kiváló minőséget képviselő német zárcsalád, a legmagasabb színvonalú biztonsági és zárlati megoldások fűződnek nevéhez. A céget 1990-ben alapították. A zárbetétek és egyéb termékek gyártása során elsődleges szempont, hogy minél hoszabb legyen azok élettartama. Ennek érdekében nagy figyelmet fordítanak az alapanyagok kiválasztására, a gyártási folyamat lépéseire, az ellátási láncra, az elosztásra és a felhasználásra is. A zárbetétek gyártása során arra törekszenek, hogy minél magasabbfokú védelmet nyújtsanak a modern betörési technikákkal szemben, hiszen rendkívül fontos mindenki életében, hogy az otthonában maximális védelemben részesülhessen. Ezt figyelembe véve a zárak, zárbetétek magas szintű törésvédelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel, fúrás,- maghúzás,- manipuláció elleni,- bumping key védelemmel rendelkeznek.

Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik a cég, az élet számos területét figyelembe véve.

A DOM rendszernek négy fő eleme van:

  • DOM Tapkey
  • DOM ix TwinStar
  • DOM ENIQ
  • DOM Els

A DOM Tapkey lehetővé teszi, hogy ajtónkat akár a mobiltelefonunk odaérintésével nyissuk ki. Bármilyen hagyományos zárbetét helyére beépíthető, és nem kell többé azon aggódnunk, hogy nálunk van-e a kulcsunk.

DOM ix TwinStar elsősorban magas biztonsági elvárásokkal rendelkező épületekbe ajánlott, magasfokon védett a rendszer a kulcsmásolással szemben. Lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kulcsot használjuk a lakásunkhoz és az irodánkhoz is, de választhatunk egy általános mesterkulcs rendszert is, így szabályozva, hogy ki, melyik helyiségbe léphet be. Pl. a takarító személyzet kizárólag a közös helyiségekbe léphet be, de a magánhelyiségekbe nem.

A DOM ENIQ egy olyan digitális zárrendszer, amely nagy segítséget jelent számunkra egy adott épület belépési pontjainak szervezése és biztosítása során. Az internet alapú szoftverrel vezérelt technológia lehetővé teszi, hogy a rendszer szinte korlátlan számú zárat képes kezelni.

DOM Els elektronikus hengerzárbetét magában foglalja egy intelligens beléptető rendszer összes funkcióját. Telepítése egyszerű, megjelenés esztétikus.


Webáruház készítés