Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Bemutatkozás (rendhagyó módon)

Bumtatkozó oldal lévén itt lehetne hosszasan írni arról, hogy mi hogyan alakult a Webzár Kft életében, hogyan jutott el oda ahol éppen tart, azonban azt feltételezzük, hogy elsősorban nem ezek miatt érkezett erre az oldalra.

Azért van itt, hogy a kézenfekvő kérdéseire választ kapjon, melyek valószínüleg ezek:

  • Megbízható ez a cég/webshop?
  • Értenek a termékhez amit árulnak?
  • Mi történik ha mégsem megfelelő a rendelt termék?
  • Garanciális ügyintézés

A fenti kérdések eldöntéséhez, néhány kérdés/válasz párossal segítenénk. :-)


Mióta működünk?

2009-től működünk, mint családi vállalkozás. A "záras" szakmabeliekkel mindig is nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, jelenleg is többen együttműködnek velünk az egész országból, gyakorlati és szakmai hátteret biztosítanak számunkra. 

Árulunk mindenfélét, még talicska kereket meg létrát is?

Nem. Mi zárakat és lakatokat árulunk, valamint ajtókhoz és ablakokhoz alkatrészeket, kiegészítőket. Ez a mondat teljesen igaz volt 2020 végéig, amikor is teljesen különálló üzletágként szerszám értékesítésbe is kezdtünk. Zárak értékesítésében, így több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Van saját készletünk, vagy mi is csak "Rendelésre" dolgozunk?

Közel 1.000 négyzetméteren működünk, mely magába foglalja üzeltünket és raktárunkat. Raktárunkban több ezer terméket tartunk folyamatosan polcainkon, melyet korszerű raktárkezelő háttérrel tartjuk rendben. A válasz így adja magát, saját raktárunkból szolgáljuk ki a megrendelésket, mert ez csak így lehet igazán gyors.

Csak webshop vagyunk, vagy van üzletünk is?

Van üzletünk is, ahol kollégáink finom kávéval fogadják a vásárlókat. Részletek itt

Az ügyfélszolgálatunk milyen módokon érhető el?

A szokásos telefon/e-mail lehetőségek mellett, kialakítottunk egy Online ügyintézés felületet is, ahol a leggyakoribb ügy típusok elintézését tudja kezdeményezni. Tervezünk még egy további csatornát is biztosítani, hogy mindenki a számára legideálisabb módon érhessen el mnket.

Garanciális ügyintézés

Mi nem trükközünk azzal, hogy ki szállíttassa vissza a teméket, meg hasonlók. Az Online ügyintézés lehetőséget ad, hogy egyszerűen elindíthassa a garanciális ügyintézés folyamatát.

Csak kisker?

Nem. Cégünk termék palettájának jelentős részét, legyen szó zárakról, zárbetétekről, vagy éppen szerszámokról közvetlen gyártói kapcsolatokon keresztül szerzi be. Ez előny vásárlóink számára is, mert kedvező feltételek mellett történik a kiszolgálás, ha meg mégis valami baj van, akkor tudjuk kihez kell mindenféle közvetítő nélkül fordulni. További részletek itt.