Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft feletti rendelések esetén!

   Biztonságot szállítunk 2009 óta
Információk  |  Ismerj meg minket  |  Online ügyintézés

Abus zárbetét

Az ABUS zárbetétek, mint a német gyártó többi terméke, kitűnő minőséget képviselnek, ár/érték arányuk általában nagyon kedvező. A közép és felső kategóriában van jelen a gyártó elsősorban, a webáruházban több típust is forgalmazunk, melyek mindegyikéről elmondható, hogy törésvédelemmel rendelkezik. A típusok között a kulcs azonosításáért felelős csapok számában van különbség, valamint abban, hogy rendelkezik-e vészfunkcióval vagy éppen a kulcsai rendelkeznek-e jogilag védett másolásvédelemmel.

A típusokhoz plusz szolgáltatások érhetőek el megrendeléskor, valamint utólagosan is.Abus zárbetét, garancia a biztonságra

 

Az Abus egy világszerte ismert német gyártó és ahogy az lenni szokott a németek a zárbetétek tekintetében is a kiváló minőségre törekedtek. Az Abus márkanévhez 1924 óta társíthatjuk a megbízhatóság és a biztonság fogalmát. A manapság már rendkívül ismert vállalkozás a németországi Volmarstein településről indult egy családi tulajdonban lévő lakatos műhelyből. August Bremicker és fiai ebben a műhelyben kezdték el a zárak és lakatok fejlesztését és gyártását. Maga az elnevezés egy rövidítés, amely August Bremicker és fiai kezdőbetűiből tevődik össze (Abus- August Bremicker und Söhne). Első termékük a kor akkori követelményeinek maximálisan megfelelő vaslakat volt, amelynek gyártása során már akkor is nagy hangsúlyt fektettek a megbízhatóságra és a minőségre. A termék 1924-ben jelent meg a piacon. Azokban az években komoly konkurenciákkal kellett szembenézniük, de sikerüknek köszönhetően hamar gyarapodott a vállalkozás, dolgozóik létszáma rövid időn belül 300 lett. Ez a gyorsütemű növekedés tette lehetővé, hogy 1929-ben megvásárolják a Volmarstein Hegestrasse-i gyártóüzemet, amely még napjainkban is működik. 

 

 

Az Abus termékei a közép, valamint felső kategóriákban keresendők, így nem csoda, hogy világszerte népszerű és elismert márka. Világviszonylatban az elsők közt említhetjük, ha biztonság technikáról van szó. A középkategóriás termékek közt az Abus D6 zárbetét az egyik legkedveltebb, melynek oka többek közt az esztétikus megjelenés, a hosszú élettartam, valamint a nagyméretválaszték. Az Abus termékei ritkán kerülnek előtérbe betöréses esetek kapcsán, ugyanis a kiváló minőségnek köszönhetően az illetéktelen behatolóknak hamar elmegy a kedve a próbálkozástól. Az Abus zárbetéteknek köszönhetően világszerte számos háztartás van biztonságban a betőrök behatolási szándékával szemben. Sokan belezavarodnak a zárbetétek óriási kínálatába, főleg azok, akik nem igazán jártasak a témában. Így nem csoda, ha végül az ár lesz a legfontosabb döntési szempont és találomra választ a vásárló zárbetétet. Sajnos ebben az esetben elég gyakori, hogy egy minőségi termék helyett, mint az Abus is, egy jóval silányabb változattal tér haza a vásárló, ami jobb esetben csak az idő próbáját kell kiállja, rosszabb esetben a betörők behatolási kísérletét is és talán mondanunk sem kell, hogy az ilyen termékek csúnyán alul szoktak maradni.

A biztonságos otthon felbecsülhetetlen értékű, azonban nem kell horribilis összegekre gondolni. Tény, hogy az Abus nem a legolcsóbb márka, azonban ár – érték arányban a legjobbak közt foglal helyet. Egy betörés során, nem kell összetalálkozni az illetéktelen behatolóval, anélkül is elég megrázó élmény szembesülni a felforgatott bútorok látványával, valamint a tudattal, hogy a lakásban járt valaki a lakón kívül. Sokan ezt igazi traumaként élik meg és a zár lecserélése után sem érzik biztonságban magukat saját otthonukban. Súlyosabb esetben pszichikai tünetek is jelentkezhetnek. Jobb megelőzni a bajt és biztosítani az otthon védelmét. Ehhez nincs szükség egy rakás lakatra és zárra, mindössze egyetlen megbízható, kiváló minőségű zárbetétre. Az Abus tökéletes választás, ha azt szeretné, hogy a lakásába betörni kívánó egyének már az ajtóban elakadjanak. Természetesen az Abus termékei közt is számos különböző típus található meg, annak függvényében, hogy a vásárló milyen védelmi szintet szeretne otthonába. Ugyanis az Abus legtöbb terméke, akár egyedülálló módon megerősített változatban is elérhető, ennek köszönhetően a fokozott igénybevétel sem jelent problémát.

Ha nem is igazán ismeri a zárbetétek széles kínálatát, az Abus termékei mindenképp megérnek egy próbát. A kiváló – ár érték arányú termékek már a magyarok körében is egyre keresettebbek, ami a fentiekben említett pozitívumoknak köszönhető. A zárbetétek nagy része törésvédelemmel rendelkezik. Ez azért fontos információ, mert Magyarországon a betörések nagyrészét ezzel a módszerrel követik el. Az Abus termékei segítségével nem csak ingóságai, de családtagjai is biztonságban lesznek. Ha igazán biztosra akar menni, akkor ajánljuk figyelmébe az Abus Bravus 3000 – et, mely az összes létező betörési mód ellen védelmet nyújt. Így kijelenthetjük, hogy a piacon levő összes zárbetét közül ez a termék kimagaslik, igazi csúcskategória. A rendelés során azt is beállíthatja hány kulcsot szeretne, szükség esetén ugyanis pótkulcsokat is rendelhet. Az Abus termékei garanciát nyújtanak a biztonságos otthonra. Rendelje meg Ön is ezt a világmárkát és hunyja le szemét esténként nyugodtan!