Kategóriák
Termékek szűrése
Változat
(28)
(63)
(266)
(244)
(242)
Rövidebb oldal
(28)
(136)
(119)
(114)
(98)
(75)
(57)
(45)
(42)
(39)
(27)
(24)
(21)
(9)
(6)
(3)
Hosszabb oldal
(12)
(19)
(28)
(37)
(46)
(46)
(52)
(39)
(39)
(36)
(39)
(37)
(42)
(43)
(46)
(37)
(37)
(37)
(28)
(28)
(28)
(19)
(19)
(19)
(10)
(10)
(10)
Típus
(657)
(1)
(93)
(92)
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Abus zárbetét

Főkategória >Zárbetét >Abus zárbetét

Az ABUS zárbetétek, mint a német gyártó többi terméke, kitűnő minőséget képviselnek, ár/érték arányuk általában nagyon kedvező. A közép és felső kategóriában van jelen a gyártó elsősorban, a webáruházban több típust is forgalmazunk, melyek mindegyikéről elmondható, hogy törésvédelemmel rendelkezik. A típusok között a kulcs azonosításáért felelős csapok számában van különbség, valamint abban, hogy rendelkezik-e vészfunkcióval vagy éppen a kulcsai rendelkeznek-e jogilag védett másolásvédelemmel.

A típusokhoz plusz szolgáltatások érhetőek el megrendeléskor, valamint utólagosan is.


Sorrend:


Abus zárbetét, garancia a biztonságra

 

Az Abus egy világszerte ismert német gyártó és ahogy az lenni szokott a németek a zárbetétek tekintetében is a kiváló minőségre törekedtek. Az Abus márkanévhez 1924 óta társíthatjuk a megbízhatóság és a biztonság fogalmát. A manapság már rendkívül ismert vállalkozás a németországi Volmarstein településről indult egy családi tulajdonban lévő lakatos műhelyből. August Bremicker és fiai ebben a műhelyben kezdték el a zárak és lakatok fejlesztését és gyártását. Maga az elnevezés egy rövidítés, amely August Bremicker és fiai kezdőbetűiből tevődik össze (Abus- August Bremicker und Söhne). Első termékük a kor akkori követelményeinek maximálisan megfelelő vaslakat volt, amelynek gyártása során már akkor is nagy hangsúlyt fektettek a megbízhatóságra és a minőségre. A termék 1924-ben jelent meg a piacon. Azokban az években komoly konkurenciákkal kellett szembenézniük, de sikerüknek köszönhetően hamar gyarapodott a vállalkozás, dolgozóik létszáma rövid időn belül 300 lett. Ez a gyorsütemű növekedés tette lehetővé, hogy 1929-ben megvásárolják a Volmarstein Hegestrasse-i gyártóüzemet, amely még napjainkban is működik. 

 

 

Az Abus termékei a közép, valamint felső kategóriákban keresendők, így nem csoda, hogy világszerte népszerű és elismert márka. Világviszonylatban az elsők közt említhetjük, ha biztonság technikáról van szó. A középkategóriás termékek közt az Abus D6 zárbetét az egyik legkedveltebb, melynek oka többek közt az esztétikus megjelenés, a hosszú élettartam, valamint a nagyméretválaszték. Az Abus termékei ritkán kerülnek előtérbe betöréses esetek kapcsán, ugyanis a kiváló minőségnek köszönhetően az illetéktelen behatolóknak hamar elmegy a kedve a próbálkozástól. Az Abus zárbetéteknek köszönhetően világszerte számos háztartás van biztonságban a betőrök behatolási szándékával szemben. Sokan belezavarodnak a zárbetétek óriási kínálatába, főleg azok, akik nem igazán jártasak a témában. Így nem csoda, ha végül az ár lesz a legfontosabb döntési szempont és találomra választ a vásárló zárbetétet. Sajnos ebben az esetben elég gyakori, hogy egy minőségi termék helyett, mint az Abus is, egy jóval silányabb változattal tér haza a vásárló, ami jobb esetben csak az idő próbáját kell kiállja, rosszabb esetben a betörők behatolási kísérletét is és talán mondanunk sem kell, hogy az ilyen termékek csúnyán alul szoktak maradni.

A biztonságos otthon felbecsülhetetlen értékű, azonban nem kell horribilis összegekre gondolni. Tény, hogy az Abus nem a legolcsóbb márka, azonban ár – érték arányban a legjobbak közt foglal helyet. Egy betörés során, nem kell összetalálkozni az illetéktelen behatolóval, anélkül is elég megrázó élmény szembesülni a felforgatott bútorok látványával, valamint a tudattal, hogy a lakásban járt valaki a lakón kívül. Sokan ezt igazi traumaként élik meg és a zár lecserélése után sem érzik biztonságban magukat saját otthonukban. Súlyosabb esetben pszichikai tünetek is jelentkezhetnek. Jobb megelőzni a bajt és biztosítani az otthon védelmét. Ehhez nincs szükség egy rakás lakatra és zárra, mindössze egyetlen megbízható, kiváló minőségű zárbetétre. Az Abus tökéletes választás, ha azt szeretné, hogy a lakásába betörni kívánó egyének már az ajtóban elakadjanak. Természetesen az Abus termékei közt is számos különböző típus található meg, annak függvényében, hogy a vásárló milyen védelmi szintet szeretne otthonába. Ugyanis az Abus legtöbb terméke, akár egyedülálló módon megerősített változatban is elérhető, ennek köszönhetően a fokozott igénybevétel sem jelent problémát.

Ha nem is igazán ismeri a zárbetétek széles kínálatát, az Abus termékei mindenképp megérnek egy próbát. A kiváló – ár érték arányú termékek már a magyarok körében is egyre keresettebbek, ami a fentiekben említett pozitívumoknak köszönhető. A zárbetétek nagy része törésvédelemmel rendelkezik. Ez azért fontos információ, mert Magyarországon a betörések nagyrészét ezzel a módszerrel követik el. Az Abus termékei segítségével nem csak ingóságai, de családtagjai is biztonságban lesznek. Ha igazán biztosra akar menni, akkor ajánljuk figyelmébe az Abus Bravus 3000 – et, mely az összes létező betörési mód ellen védelmet nyújt. Így kijelenthetjük, hogy a piacon levő összes zárbetét közül ez a termék kimagaslik, igazi csúcskategória. A rendelés során azt is beállíthatja hány kulcsot szeretne, szükség esetén ugyanis pótkulcsokat is rendelhet. Az Abus termékei garanciát nyújtanak a biztonságos otthonra. Rendelje meg Ön is ezt a világmárkát és hunyja le szemét esténként nyugodtan!

 

 


Webáruház készítés