Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló

Abus HomeTec Pro


Az Abus HomeTech Pro elektronikus vagyis rádiófrekvencia által működtethető zárbetét lehetővé teszi számunkra, hogy ajtónkat egy gombnyomás segítségével nyissuk ki. Telepítését követően elfelejthetjük azokat a kellemetlen perceket, amikor csomagokkal a kezünkben a kulcsunk után kotorászunk a táskánkban, vagy a zsebünkben. Biztonságtechnikai szinten is kiemelkedő a kategóriájában, hisz a motorikus egységet az ajtó belső oldalára szükséges felszerelni, így semmilyen szinten nem tehetnek kárt benne kívülről. A billentyűzet valamint a távirányító is tulajdonképpen a kulcs szerepét tölti be, így egy egységnek akármennyi billentyűzete és távirányítója lehet.

Telepítéséhez nincs szükség különleges hengerzárbetétre, a már meglévő rendszerbe is integrálható. Egyetlen feltétele, hogy a zárbetétnek rendelkeznie kell vészfunkcióval azért, hogy szükség esetén kulccsal is nyitható legyen az ajtó.

Amennyiben alaposabban szeretne tájékozódni ezzel az elektronikus zárbetéttel kapcsolatban, a termék leírásánál elérheti a szükséges információkat.


Sorrend:


 


Webáruház készítés