Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Termék részletek


Parkolóőr zárható három pontos

Parkolóőr zárható három pontos
  • Parkolóőr zárható három pontos
Bruttó ár: 31 700 Ft
Szállítási határidő:
1-2 munkanap
  • Kulccsal lezárható parkolóőr, amely tökéletes megoldást nyújt a privát parkolóhelyünk lezárására. A parkolóőr felső csövét 2 db fényvisszaverő matricával látták el. 3 db kulcs a tartozéka.

    A rögzítés előtt mindenképpen ellenőrizni kell, hogy egyenes-e a talaj. Le kell fektetni a parkolóőrt oda, ahová el szeretnénk helyezni, és meggyőződni róla, hogy a talpak és a hajlított szerkezet is ráfekszik az adott területre. A talaj szilárdságának figyelembevételével csavar, tipli, vagy dübel segítségével rögzíthető. Amennyiben a talaj szilárdsága nem megfelelő, akkor a talpak helyére betontuskó készítése javasolt. Ha nem megfelelően történik a felszerelése, akkor nem fog rásimulni a talajra és abban az esetben, ha áthajt rajta egy autó, elveszítheti az alakját és nem fog működni! Nem vállaljuk a felelősséget a nem megfelelően végrehajtott felszerelés következményeként kialakuló károk, sérülések, törések miatt!

    Parkolás során figyelni kell rá, hogy a gépjárművel ne hajtsunk át rajta, vagy ne álljunk rá a parkolóőrre, ugyanis komoly károk keletkezhetnek abban!

  • Cikkszám
    2010405
Webáruház készítés