Kategóriák
Átalakítás

2021.02.23  -  02.26-ig

Üzletünk zárva tart, ügyfélszolgálatunk pedig korlátozottan elérhető.

Ezen idő alatt rengeteg dolgot csinálunk majd, átalakítunk, kicserélünk, fejlesztünk, hogy a jövőben még jobbak legyünk!

Webáruházunk a rendeléseket folyamatosan fogadja.

Megértésüket köszönjük!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Termék részletek


Parkolóőr lakatolható három pontos

Parkolóőr lakatolható három pontos
 • Parkolóőr lakatolható három pontos
 • Parkolóőr lakatolható három pontos
Bruttó ár: 14 180 Ft
Szállítási határidő:
1-2 munkanap
 • Lakattal lezárható parkolóőr, amely tökéletes megoldást nyújt a privát parkolóhelyünk lezárására. A lakatkulcs elhagyása esetén a zárszerkezet megrongálása nélkül eltávolítható a lakat. A parkolóőr felső csövét 2 db fényvisszaverő matricával látták el.

  A rögzítés előtt mindenképpen ellenőrizni kell, hogy egyenes-e a talaj. Le kell fektetni a parkolóőrt oda, ahová el szeretnénk helyezni, és meggyőződni róla, hogy a talpak és a hajlított szerkezet is ráfekszik az adott területre. A talaj szilárdságának figyelembevételével csavar, tipli, vagy dübel segítségével rögzíthető. Amennyiben a talaj szilárdsága nem megfelelő, akkor a talpak helyére betontuskó készítése javasolt. Ha nem megfelelően történik a felszerelése, akkor nem fog rásimulni a talajra és abban az esetben, ha áthajt rajta egy autó, elveszítheti az alakját és nem fog működni! Nem vállaljuk a felelősséget a nem megfelelően végrehajtott felszerelés következményeként kialakuló károk, sérülések, törések miatt!

  Parkolás során figyelni kell rá, hogy a gépjárművel ne hajtsunk át rajta, vagy ne álljunk rá a parkolóőrre, ugyanis komoly károk keletkezhetnek abban!

  Nem tartozék a lakat, külön kell megvásárolni!

  A parkolóőr mindegyik talpát 2 csavarral rögzíhetjük, a kép illusztráció!

 • Cikkszám
  2010403
Webáruház készítés