Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Termék részletek


STRONG kártyás elektronikus bútorzár

STRONG kártyás elektronikus bútorzár
 • STRONG kártyás elektronikus bútorzár
 • STRONG kártyás elektronikus bútorzár
Bruttó ár: 20 220 Ft
Szállítási határidő:
3-5 munkanap
 • Kártya odaérintésével nyitható elektronikus bútorzár, amely az ajtó vagy fiók belső oldalára kerül felszerelésre. Kívülről a zárból semmi sem látszik, így a bútor bármilyen látható sérülése nélkül felszerelhető.

  A csomagolásban magát a bútorzárat, az ellendarabot, 3 db RFID kártyát, valamint a felszereléshez szükséges csavarokat találjuk.

  A zár programozása és a kártyák bemutatása:

  A 3 db kártya közül az egyiket ki kell nevezni mester kártyának, ehhez a "B" gomb megnyitása után érintsük oda az egyik kártyát. A mester kártya amellett, hogy nyitja a bútorzárat arra szolgál, hogy a többi kártyát hozzáadjuk vagy töröljük. Felhasználói kártya hozzáadásához egyszerűen érintsük oda a mester kártyát majd egyet a felhasználói kártyák közül. A művelet után a zárat mindkét kártya nyitni fogja. Amennyiben több zárat vásárolunk akkor is elég lehet 1 mester kártya az összeshez, a többi kártyát pedig szabadon konfigurálhatjuk a záraink összességéhez. (5 zár esetén akár 14 felhasználói kártyánk is lehet, megadható ki melyiket nyithatja)

  A zár működtetése:

  A külső oldalon egyszerűen érintsük a bútor ajtajához a kártyánkat, ekkor a zár visszahúzza a nyelvét, az ajtó nyitható. 6 másodperc múlva a nyelv újra kibújik, de ettől az ajtó visszazárható.

  A működtetése 3 db AAA elemmel történik, az ajtólap vastagsága nem lehet több mint 20 mm. Minőségi elemmel 10.000 nyitás várható, a merülő elemre hangjelzés figyelmeztet. Az elemek nem tartozékai.

   

  A zár programozásához és használatához bővebb leírást ide kattintva talál.

 • Gyártó
  STRONG
  Cikkszám
  351115
Webáruház készítés