Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Termék részletek


Abus HomeTec Pro FCA3000 teraszajtóhoz

Abus HomeTec Pro FCA3000 teraszajtóhoz
 • Abus HomeTec Pro FCA3000 teraszajtóhoz
Bruttó ár: 79 990 Ft
Szállítási határidő:
Rendelésre, 2-3 hét
 • Az Abus HomeTec Pro FCA3000 felszerelése teraszajtókhoz ajánlott. Használata során a teraszajtón keresztül is elhagyhatjuk otthonunkat. Bezárhatjuk magunk után a teraszajtót egy gombnyomással, vagy a kód bevitelével. Az ablakmozgató vezérlése a vezeték nélküli távirányító, vagy az opcionális billentyűzet segítségével valósítható meg. Emellett a mechanikus zárási funkció is megmarad.

  Fejlett technológiája gondoskodik kényelmünkről és biztonságunkról. Egyszerű használatot biztosít számunkra a vezeték nélküli távirányító és/vagy vezeték nélküli billentyűzet használata, a biztonságot pedig a 128 bites AES kódolás és a 3D riasztórendszer biztosítja. A riasztórendszer 110 dB(A) hangerővel jelez nekünk, amint úgy érzékeli, hogy betörési kísérlet van folyamatban. A mozgató teljesen automatikus betanítása is lehetséges.

  Ahhoz, hogy telepítsük, felszereljük nincs szükségünk komolyabb szakmai tudásra. A megfelelő működés szempontjából ajánlott, hogy legyen az ajtó külső oldalán fogantyú. Akkor tud megfelelően funkcionálni a motoros egység, ha kifogástalanul be tud záródni a teraszajtó.

  Az Abus HomeTec Pro-t három egység alkotja, amelyek a következők:

  • a vezeték nélküli motoros egység
  • a távirányító
  • a vezeték nélküli billentyűzet

  A motoros egység használatához feltétlenül szükség van a távirányítóra és/vagy a billentyűzetre. Nagyon fontos, hogy a távirányító és/vagy a billentyűzet külön vásárolható meg!

  A motoros egységről fontos tudni, hogy használatával egyszerűen kinyithatjuk, vagy bezárhatjuk a teraszajtót. Mivel az ajtó belső oldalára kell felszerelnünk, nem okozunk kárt. Az optimális elemhasználatnak megfelelően az intelligens motor gondoskodik az erőteljes nyitásteljesítményről. Az ajtó belső oldalán akár kulcsot is használhatunk az ajtó kinyitásához. Könnyedén felszerelhetjük, a fogantyú lecsavarozása után felcsavarozhatjuk az ablakmozgatót. 

  A vezeték nélküli billentyűzet segítségének köszönhetően akkor sem lesz gondunk, ha elfelejtjük magunkkal vinni a kulcsunkat, mert a kód bevitelével könnyedén ki tudjuk nyitni a teraszajtót. Kétféle változata van a beléptetésnek, vagy időponthoz kötött, vagy folyamatos. A beléptetés naplózására is van módunk. 32 felhasználót adhatunk hozzá saját névvel és üdvözlő szöveggel. A nyitás erőssége és a csapdatartási idő is szabályozható. Abban az esetben, ha több motoros egység is található a háztartásunkban, egyedi elnevezést adhatunk nekik azért, hogy könnyen megkülönböztethessük őket. A billentyűzet jellemzői közé tartozik a gyermekzár és a beállítható hangjelzés is. Világítással is rendelkezik, valamint 5m-es a hatótávolsága.

  A távirányító háza fémből készült. Egy gombnyomással ellenőrizhetjük, hogy az ajtó nyitott vagy zárt állapotban van-e. Egy távirányító használatával akár két motoros egységet is működtethetünk adott hatótávolságon belül. 

 • Cikkszám
  FCA3000
Webáruház készítés