Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek
2015.02.16
2014.06.24
Fizetési megoldás
Termékek szűrése
Gyártó
Legkeresettebb termékeink
Termékajánló
Termék részletek


Abus 717IB/45 azonos zárlatú lakat

Abus 717IB/45 azonos zárlatú lakat
 • Abus 717IB/45 azonos zárlatú lakat
Bruttó ár: 6 910 Ft
Szállítási határidő:
3-5 munkanap

 • Abus 717IB/45 azonos zárlatú sárgarézből készített lakat, amely legfőképpen átlagos lopáskockázat fennállásakor, közepes értékűnek tekinthető tárgyak, értékek pl. szekrények, ajtók, szerszámosládák lezárására alkalmas. 

  5/10-es védelmi szinttel rendelkezik. Megbízható a korrózióállóságát tekintve is, ugyanis kengyelét nemesacélból, belső részeit pedig rozsdamentes anyagból készítették. Műanyag borítással látták el a lakattestet, valamint speciális védőkupakkal és egy csatornával, amelynek feladata a vízelvezetés. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően nem károsítja a víz és más szennyeződések, tehát kiválóan használható kültéren. Reteszelése kettős, elég lenyomnunk a kengyelt ahhoz, hogy lezárjuk.

  Minden lakathoz kettő darab kulcs jár, vagyis pl.: 10 darab kosárba helyezésekor kézhez fog kapni 10 db azonos kulccsal működő lakatot, valamint 20 db olyan kulcsot amelyek mind a 10 lakatot nyitják. A kulcsok mennyisége bármilyen mennyiség esetén a lakatok számának a duplája. További előnye a típusnak, hogy a későbbiekben a rendszer bővíthető, vagyis van lehetőség újabb adag lakat(ok) rendelésére, amelyeket a már meglévő kulcsok is nyitni fognak.

 • Gyártó
  Abus
  Kulcsok száma
  2 db/lakat
  Lakat legnagyobb szélessége
  53 mm
  Kengyel alatti magasság
  24,5 mm
  Kengyel alatti szélesség
  20,5 mm
  Kengyel átmérő
  8 mm
  Cikkszám
  71745IBKA
  Min. rendelhető mennyiség
  2 db
Webáruház készítés